Paauglė stebina puikiais dainavimo gebėjimais ir nesunkiai pati sau akomponuoja pianinu.

V. Tarasovas sekmadienį socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame 13-metė groja ir dainuoja legendinį „Queen“ kūrinį „Bohemian Rhapsody“. „Tobulas sekmadienio rytas“, – feisbuke didžiavosi mergaitės tėtis.

Šių metų birželį „Delfi“ Violeta ir Vilius pasakojo, kad Gabrielė tvirtai žino, kad nori vaidinti ir kad ateityje bus aktorė. „Kad ir kaip bus, ji vis tiek eis į menišką pusę ir nieko mes nepadarysime“, – sakė jie.

„Ji mokosi jau šeštoje muzikos mokyklos klasėje, o papildomai žinių semiasi kol mudu su tėčiu namuose mokome kitus vaikus. Įsivaizduokite, ji žino ne tik tą muziką, kurios klauso visi vaikai, bet ir legendinių grupių, atlikėjų dainas. Ne tik Billy Eilish, bet ir „Queen“, Michaelo Jacksono, George‘o Michaelo, Eltono Johno“, – pasakojo Violeta.

„Dabar atrado mano grupę „Boys II men“. Ji domisi ir žino grupių repertuarus. Specialiai mokiau ją groti pianinu, kad galėtų pati sau akomponuoti. Buvo ir jai lūžis, kuomet sakė, kad nebelankys muzikos. Tačiau šiuo metu ji dar mokosi ir teatro klasėje. Per savaitę vaikams vyksta keturios pamokos, rengiami spektakliai“, – sakė Vilius.

„Neseniai jie pastatė „Bremeno muzikantų“ spektaklį, kuriame reikia dainuoti. Kai visi dalijosi roles ir visos mergaitės norėjo būtų princesėmis, patariau jai čiupti atamanės vaidmenį. Sakau: „Kam gi tau princesė? Pamatysi, kokią gerą dainą gausi“, – prisiminė Violeta.

„Ji buvo išmokusi visą pjesę, visų klasiokų partijas. Jeigu per pasirodymą kas užstringa, ji už užkulisių užtraukia. O prieš trejus metus Gabrielė debiutavo „Boni ir Klaidas“ miuzikle, kaip mažosios Boni vaidmens atlikėja. Ten susipažino su Vaidu Baumila, Jeronimu Miliumi“, – pridūrė tėtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (527)