Šįkart vairuodamas „Mercedes" markės automobilį jis įkliuvo Antakalnyje. Žinomą vyrą sulaikiusių policijos pareigūnų teigimu, vairuojantį E. Dragūną jie pastebėjo apie 16:30 val ir žinodami, kad jis neturi teisės vairuoti, pradėjo vytis. Kadangi pareigūnams teko apsukti automobilį, E. Dragūnas tiesiog paliko savo vairuojamą automobilį ir pabėgo.

Kiek vėliau atlikėjas grįžo su draugu ir pradėjo tikinti, kad vairavo ne jis, o bičiulis, nors pareigūnai aiškiai matė, kad prie vairo sėdėjo būtent dainininkas.

Primename, kad praėjusių metų vasarą Egidijui Dragūnui nuspręsta atimti teisę vairuoti metams ir skirti 300 eurų baudą.

Šįkart, remiantis administracinių nusižengimų kodeksu, jam gresia piniginė bauda nuo 450 iki 700 eurų.

DELFI primena, kad atlikėjas praėjusį kartą buvo sulaikytas kai važiavo Šilutės plentu ir vairavo kabrioletą. Šaltiniai tuomet tvirtino, kad tąkart jam buvo nustatytas 0,71 (kitų šaltinių teigimu, alkotesteris parodė 0,78 promiles) promilės girtumas.

Įvykį stebėjusių žmonių teigimu, atlikėjas tuomet vairavo savo oranžinės spalvos „Lamborghini", kurį ne kartą demonstravo ir gerbėjams socialiniuose tinkluose. Šią transporto priemonę bei du policijos automobilius užfiksavo ir DELFI skaitytojas, klaipėdietis Tomas, kuris tuo metu važiavo pro šalį ir atsiuntė filmuotą medžiagą. DELFI duomenimis, kiek anksčiau jau buvo pranešta, kad kelyje Vėžaičiai-Klaipėda šis automobilis kėlė avarines situacijas ir pavojingai manevravo. Taip jis ir atkreipė kitų eismo dalyvių dėmesį.

Remiantis LNK žiniomis, kartu su E. Dragūnu automobilyje buvo ir nepilnametis vaikas. Kaip rašoma KET, transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs (nustatytas lengvas neblaivumas (daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) vairuotojai, užtraukia baudą vairuotojams nuo 300 iki 450 eurų. Be to, privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo 1 m. iki 1,6 m.

Teisę vairuoti dainininkas atgavo tik praėjusių metų pradžioje Tik vasarį teisę vairuoti atgavęs E. Dragūnas dvejus metus automobiliu važinėjo sėdėdamas keleivio vietoje. Dar 2015 metų gruodžio 9 dieną sustabdžius atlikėjo vairuojamą automobilį jam buvo nustatytas 1,65 promilių girtumas. Keletui metų netekus teisės vairuoti jam teko iš naujo laikyti vairavimo egzaminą ir įgyti vairuotojo pažymėjimą. Tuomet bendraudamas su žiniasklaida atlikėjas teigė, kad jaučia itin didelę atsakomybę už savo veiksmus ir kaltę pripažino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (640)