„Perlaikyti egzaminus nebuvo sunku. Vairuoju daug metų, egzaminuotojas sakė, kad įgūdžių nepraradau. Sunkiau buvo išmokti teoriją, teko kelias dienas spręsti bilietus. Džiaugiuosi, kad viską pavyko išlaikyti iš pirmo karto“, - DELFI kalbėjo populiari atlikėja.

Moteris pasakojo, kad žinomumas nepadėjo sėkmingai išlaikyti vairavimo egzamino. Visas užduotis ji atliko savo jėgomis. Metus ir tris mėnesius nevairavusi dainininkė neslėpė, kad be teisių būti labai sunku. „Labai mėgstu vairuoti. Tai vienas iš mano atsipalaidavimo būdų. Turėdavau kelis koncertus per dieną, tekdavo samdyti vairuotoją. Tai labai atsiliepė finansiškai. Dabar vėl jaučiuosi laisva. Buvau kaip be rankų“, - teisėmis džiaugėsi Mia.

Teises atgavusi Mia sėdo prie naujo BMW vairo. Moteris DELFI pasakojo, kad naują automobilį gavo dovanų. Atskleisti, kas taip pamalonino atlikėją, Mia nepanoro: „Mašina labai graži, man labai patinka.“

Mia ir jos naujoji mašina
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)