Šiuo laikotarpiu Marija teigia supratusi, ką iš tiesų reiškia būti moterimi ir nieko nebijoti. Ypač – kritikos.

„Kartu su vis didėjančiu pilveliu užaugau ir aš. Idėja sukurti tokio tipo drabužėlius kilo pagalvojus apie save. Uždaviau sau klausimą: ką norėčiau dėvėti, kai vaikelis gims? Manau, kad reikia kurti taip nuoširdžiai – lyg sau, tik tada viskas pavyksta šimtu procentų.

Pagalvojau – juk dažnai važiuosime su vežimu į parką ir nebus tiek daug laiko puoštis, nes vaikas reikalaus visko greitai, reikės gyventi operatyviai. Tad pamaniau, kad reikia sukurti tokį rūbą, kad aš kaip mama jausčiausi patogiai, kad pati jausčiausi komfortiškai ir, kas labai svarbu man, nepraraščiau moteriško žavesio. Juk kai atrandi moteriškumą, nebesinori jo paleisti”, – įsitikinusi drabužių kūrėja tapusi moteris.

„Taip pat drabužiai kurti atsižvelgiant į tai, kad vaikui būtų malonu liesti, priglusti. Kombinezoną apibūdinčiau taip: patogus ir seksualus tuo pat metu! QUEEN FACTORY - pavadinimas aiškiai diktuoja, kad užsidėjusi kombinezoną tampi karaliene. Ir tai yra visiška tiesa. Nes man karalienė yra ta moteris, kuri nebijo būti ryški, nuo kurios aidi nesumeluotas juokas, kuri trykšta gyvenimu, meile ir laisve.”

Marija pagrindinius drabužių linijos veidus pasirinko ne šiaip sau. Dalia Belickaitė ir Ingrida Voverytė atitinka tai, ką aktorė turi galvoje sakydama apibūdinimą „karalienė”.

„Nenorėjau tarsi negyvų, dirbtinai pozuojančių modelių. Man reikėjo juoko, tikrumo, kontakto, draugystės, kvailiojimo. Žvelgiau į viską iš aktorės perspektyvos. Leidau sau pabūti režisiere. Ieškojau modelių ne pagal kūno sudėjimą ar vien išorinį grožį. Man buvo svarbu, kad žmogus apsirengęs mano kurtą drabužį spinduliuotų tą energiją, kurios man reikia, kad atitiktų idėją. Reikėjo tų nesubrendusių mergaičių ir tuo pačiu metu subtiliai koketuojančių brandžių moterų. Viskas, manau, pavyko puikiai – radau. Mano kurta drabužį galės dėvėti tiek paauglės, tiek ir vyresnio amžiaus moterys, – sako žinoma aktorė. – Moteriškų drabužių linijoje dominuoja labai ryškios spalvos, kurios tik padės greičiau atsigauti po slegiančios pandemijos ir žengti į pavasarį. Kaip žinote, spalvos daro įtaką ne tik mūsų nuotaikai, bet ir psichologinei būsenai. Jos kaip magnetas pritraukia tai, ką spinduliuoja”.

Naujoji Marijos kolekcija – fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)