Pati V. Skaisgirė patvirtino šį skyrybų faktą DELFI ir lakoniškai pakomentavo situaciją.

„Žinokite, dabar šia tema nenorėčiau šnekėti. Neturiu komentarų. Faktas yra faktas. Tiek žinių“, – skyrybų situaciją paaiškino ji.

Kartu dirbusi pora jau kurį laiką negyveno kartu, o apie tai, kad jų santuoką ištiko krizė, šnabždėjosi kone visas pramogų pasaulis. Nepaisant to, patys Skaisgiriai tuo metu išlikdavo gana dalykiški ir nieko nekomentuodavo bei savo santykių problemas spręsdavo už uždarų durų.

Kalbos, kad pora galimai susitaikė ėmė sklisti tada, kai sutuoktiniai ėmė ir vėl kartu atostogauti. Tai, kad Skaisgirių šeimoje įsivyravo taika, rodydavo ir nuotraukos, publikuojamos poros socialinių tinklų paskyrose.

Dar visai neseniai R. Skaisgirys dalyvavo DELFI TV laidoje „Nepatogūs klausimai su Radistais“, kur atviravo apie savo ir žmonos santykius.

Buvęs krepšininkas leido suprasti, kad jis ir V. Skaisgirė stengiasi, kad nebūtų skyrybų. „Mes su žmona jau esame kartu apie devynerius metus. Prieš pusę metų aš būčiau kalbėjęs vienaip, kadangi man labai „svarbi“ žmonių nuomonė, aš pasakysiu taip: jūs visi tik skiriatės, o jūs pabandykit nesiskirti. Taip dabar viskas ir vyksta, mes bandom atrasti, kodėl būti kartu, kodėl mes galėtume būti kartu. Jei tik dėl vaiko – nesąmonė, taip neturėtų būti. Gal po pusės metų bus kitaip“, – kalbėjo žymus vyras.

Šiais metais viešumoje buvo pasirodžiusios nuotraukos ir gandai, kad jo žmona neva jam buvo neištikima. Į tokias kalbas Rolandas reagavo su šypsena.

„Man atrodo, kad lengvai (atleidžia neištikimybę). Man visos buvo neištikimos. Manau, kad tai tiesiog įgimta. Aš visada stengiuosi meluoti, kad man nesvarbu, kad nuo manęs viskas nubėga kaip nuo žąsies, bet iš tikrųjų taip nėra. Aš dažnai pykstu, galėčiau dažnai su visais ginčytis. Aš su visais ginčijuosi, mėgstu atrėžti atgal kitiems žmonėms“, – sakė jis.

DELFI primena, kad pora buvo kartu nuo 2011-ųjų metų, o susižadėjo egzotiškajame Barbadose 2013 metais. Šeima augina sūnų Atą. Tai buvo pirmoji Vaidos santuoka, o Rolandui – antroji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)