Paprašius DELFI TV žiūrovams parodyti, kokius pratimus jis atlieka norėdamas turėti ištreniruotą pilvo presą, Vaidas pastebi, jog tai itin paprasti pratimai, kuriuos galima atlikti tiek profesionalioje sporto salėje, tiek ir namuose.

„Sportuoju ne tik laisvalaikiu. Šiuos pratimus kamuoliu, kuriuos parodysiu, išmokau dirbdamas kruiziniame laive. Juos atlikti yra paprasta. Pakanka gimnastikos kamuolio ir skersinio, tačiau tam treniruoti reikia ne tik pilvo presą, bet visą ašį“, – prasitarė jis.

Tiesa, dabar besiruošdamas miuziklui „Čikaga“ jis turi keliauti ir į kitų miestų sporto klubus, mat repeticijos ir darbas scenoje reikalauja ir daug keliauti.

„Sportuoju bent tris kartus per savaitę. Tačiau nereikia pamiršti ir mitybos. Tai, kaip atrodys jūsų pilvo presas labai priklauso nuo to, ką valgote. Nors aš pats mėgstu pasimėgauti ir ne visai sveiku maistu, tačiau tam intensyviau sportuoju ir žinau, ką reikia daryti, kad atidirbtum (juokiasi)“, – dalindamas patarimus Vaidas nestokojo ir puikaus humoro jausmo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)