Sėkmingą moters karjerą ženklina du geriausios atlikėjos „Bravo“ apdovanojimai – 2004 ir 2006 m.

Viena garsiausių ir seksualiausių šalies dainininkių per pastarąjį dešimtmetį keitėsi labai nepastebimai. Muzikinę karjerą pradėjusi dar būdama Riaubiškyte, moteris scenoje nevengdavo itin atvirų ir ekstravagantiškų kostiumų. Po vestuvių su Viliumi Tarasovu atlikėja vis dažniau ėmė rinktis elegenatiškus, subtiliai moteriškumą pabrėžiančius apdarus.

Kasdieniame gyvenime Violetą ne kartą buvo galima išvysti ir be makiažo, 40-metei moteriai pavydėti iš tiesų yra ko – nepriekaištinga šypsena, lygi ir išpuoselėta veido oda. Net ir moters šukuosenos per tiek metų keitėsi nedaug – kartas nuo karto kisdavo švieisų plaukų atspalviai, tačiau jokių radikalių pokyčių Violeta nesiėmė. Tiesa, 2005 metais plaukus paryškino raudonais dažais, tačiau netruko grįžti prie visiems įprasto blondiniško jos įvaizdžio.

Violetos Riaubiškytės dešimtmečio pokyčiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (330)