Ant scenos pakviesta TV laidų vedėja iš netikėtumo nuraudo, mat didžiulį organizatorių iškeptą tortą jai įteikė „Velomaratono“ profesionalų važiavimą laimėjęs dviratininkas Tomas Vaitkus.

Grupei „Subtilu-Z” grojant šventinius akordus, buvusi lengvaatletė pakvietė gauta dovana pasivaištinti visus „Velomaratono” smaližius. 

„Labiausiai nerealu buvo tai, kad norinčių torto atsirado. Drąsiausi buvo vaikučiai, tačiau vėliau išdrąsėjo ir mėgėjų važiavimo dalyviai. Paragavę torto jie sėdo ant dviračių trasoje kalorijas sudegino,“- juokavo V. Musvydaitė.

V. Musvydaitė ir T. Vaitkus

Kiek anksčiau žinoma moteris pasakojo, jog pernai gimtadienį šventė lėktuve. Gimtadienio proga „Sporto biržos“ įkūrėja net iššoko parašiutu. 

„Dažnai gimtadienius švenčiu neįprastai, bet su kone 10 tūkstančių dviratininkų savo šventę minėjau pirmą kartą,“- įspūdžiais dalinosi V. Musvydaitė.

V. Musvydaitė ir T. Vaitkus

Sekmadienį arterinėmis Vilniaus gatvėmis vykusiame dviračių renginyje pirmą kartą dalyvavo ir Vlados vaikai. „Tad ne man vienai „Velomaratonas“ tapo švente. Vaikučiams ši diena irgi buvo didelė bei svarbi,“- sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją