Trijulė pagrindinę gyvenimo vieta pasirinko Dubajų. Apsistoję viloje, esančioje šalia Jumeiros palmės ir „Burj al Arab“, keliautojai kasdien mėgavosi Persijos įlankos malonumais – giedru dangumi, šiltu oru bei beveik iki 30 laipsnių įšilusia Persijos jūra.

Kaip visada tokių kelionių metu, pavyko suderinti malonumus su darbais“, - pasakojo Vasha, - Aplankėme seniai matytus draugus, pavyko pamatyti kelis įspūdingus Emyratų objektus, bei užmegzti reikiamas darbines pažintis su Dubajaus pramogų verslo atstovais“.

Abi dainininkės su prodiuseriu ypatingai džiaugėsi pamatę JAE sostinę Abu Dabį – buvusius šeicho Zaido rūmus, ko gero didingiausią mečetę pasaulyje, net naktinius važiavimus Formulės-1 trasoje.

Antra įspūdinga kelionė buvo per Emyratuose stūksančius kalnus iki pat Indijos vandenyno – istorinis Hatta miestelis, smaragdo spalvos kalnų ežeras, barchatinis Indijos vandenynas.

„Man ši kelionė į Dubajų buvo pirma, tačiau tėvams – jau trečioji, bet kaip sako jie, kaskart atvykus su šiuo miestu tenka pažindintis iš naujo. Tokie stulbinantys statybų tempai šioje šalyje... O tai, ką šios šalies valdovai yra suplanavę ateičiai – išties unikalu: arabai užsimoję savo šalyje pastatyti originalaus dydžio įvairiausius pasaulio stebuklus, tarp kurių Eifelio bokštas, Tadžmahalas, Egipto piramidės“, – pasakojo Gabrielė Grigolaitytė-Vasha.

Vasha ne tik privertė nuolat atsisukinėti kone visus Dubajuje sutiktus vyrus, bet ir sugebėjo per tris minutes užkariauti visų esančių prie „Burj Khalifa“ žmonių dėmesį. Neįtikėtina, bet atlikėjai teko sprukti nuo gerbėjų po beveik valandą užtrukusio fotografavimosi su jais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)