Keliose atostogų metu darytose ir V. Jasaitienės bičiulio „Instagram“ paskyroje publikuotose nuotraukose, kurios vėliau patyliukais iš ten buvo pašalintos, buvo matyti, kaip žavus vyriškis šiltai prie savęs glaudžia šviesiaplaukę iš Lietuvos. DELFI susisiekus su pačia moterimi, ji patikino, kad tokios jai artimų žmonių kalbos – „nesąmonė“. Moteris šiuo metu vis dar vieniša.

Vaida, kurios santuoka su S. Jasaičiu sulaukė didžiulio žiniasklaidos dėmesio, o skyrybos tapo vienu labiausiai aprašomu pramogų pasaulio objektu, savo gyvenimo paslaptis saugo po devyniais užraktais. Nors, atrodytų, išsiskyrusiai moteriai turėti širdies draugą nėra nuodėmė, Vaida linkusi slėpti savo meilės reikalus.

Apie artimus santykius su buvusiu mylimuoju Dariumi Gališanskiu buvusi S. Jasaičio žmona taip pat neatviraudavo. Tada žurnalistų kalbinta gražuolė tikino, kad žavus jos palydovas – tik artimas draugas. Su šiuo „draugu“ moteris santykius kūrė nuo 2013-ųjų pradžios.

Vaida Klizaitė-Jasaitienė ir Darius Gališanskis

2003-aisiais modelis V. Klizaitė susituokė su krepšininku S. Jasaičiu, su kuriuo susilaukė sūnaus Deimano. Buvusi žmona skyrybų metu iš krepšininko reikalavo 3 milijonų litų ir jos bei vaiko išlaikymo. Teismas po skyrybų buvusiai grožio konkursų dalyvei V. Klizaitei-Jasaitienei priteisė pusę S. Jasaičio turimo turto - 1 mln. 897 tūkst. litų. Teigiama, kad poros santykiai iširo dėl S. Jasaičio kaltės.

Šiuo metu S. Jasaitis yra vedęs vieną garsiausių šalies atlikėjų Oksaną Pikul-Jasaitienę. Su šia garsia moterimi 2013-ųjų vasarą jis atšoko vestuves. Pora šiuo metu laukiasi pirmagimio, kuris turėtų gimti birželio pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)