Taip V. Jakutienės automobilis atrodė trečiadienį:
Vitos Jakutienės automobilis

"Vakar mano vyras nuvalė automobilį. Žinoma, jis liko apibraižytas. Ryte vežėme vaikus skiepyti. Ir vėl tą patį radau ant savo automobilio... Viskas apipaišyta. Jei aš suprasčiau, ką blogo padariau... Su dukryte išeiname iš namų ir pamatome tokią nesąmonę. Ar čia yra normalu? Vieną dieną dar bandžiau iš to pasijuokti. Mano vyras išvis šoke", - DELFI situaciją komentavo V. Jakutienė.

Trečiadienį dainininkė peržiūrėjo vaizdo kameros, kurios užfiksavo, kaip du iš pažiūros vyrai vaikšto prie V. Jakutienės automobilio. "Šie du asmenys prie mano automobilio atėjo 4 val. 20 min. Šios nakties dar nespėjau peržiūrėti", - kalbėjo atlikėja.

Moteris neatmetė galimybės kreiptis į policiją, kad chuliganai būtų nubausti ir bijotų taip elgtis. "Įtariu, kas galėjo taip elgtis. Šie visi piešiniai skirti man. Gerai, kad mano BMW automobilis stovi saugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, nes jei tą apipaišytų...", - kalbėjo šviesiaplaukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)