Anksčiau V. Jakutienė dirbo ringo mergaite, nešiodavo vėliavą, teikdavo prizus laimėtojams. Gražuolė turėjo progą pakeliauti po Europą. Vita ringo mergina tapo dalyvaudama „Olialia“ mergaičių atrankoje.

„Daug dirbdavau, stebėdavau kovas ir susižavėjau jomis. Perpratau taisykles, tad iki šiol su malonumu stebiu ringe kovojančius sportininkus. Man visada patiko ši sporto šaka, stiprūs, kovojantys vyrai. Su kolegėmis susilaukdavome daug vyrų dėmesio, plojimų, bet nelabai kreipdavau dėmesį“, - DELFI pasakojo dainininkė.

Net pabaigusi ringo mergaitės karjerą, Vita toliau eidavo į varžybas ir stebėdavo besiboksuojančius vyrus. Vilniuje gyvenanti moteris pasakojo, kad vardan įtemptų varžybų kartu su savo vyru ir draugų kompanija vyksta ir į kitą Lietuvos miestą.

„Pagimdžius antrą vaiką supratau, kad tos kovos jau ne man. Mano vyras šiek tiek boksuojasi, bet jis yra labiau mėgėjas. Vienas iš mano draugų - Sergejus Maslobojevas, tad visada smagu jį palaikyti besikaunant bokso ringe. Smagu, kai jis laimi kovas. Daug merginų domisi šiuo sporto, tačiau vienos į kovas ateina vyrų medžioti, o kitos, tarp jų ir aš, jas stebėti“, - DELFI kalbėjo V. Jakutienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)