Besišnekučiuojant apie V. Baumilos karjerą, atlikėjas prisipažino, kad kadaise tikėjosi, jog didžiuoju tramplynu muzikos pasaulyje jam taps dalyvavimas realybės šou „Dangus“. „Bet po to vis tiek teko nusileisti ant žemės, baigti mokslus ir vienu momentu netgi galvojau, kad tas populiarumas, kiek atslūgo, tiek man ir nebus reikalingas ir, apskritai, man jo nereikia“, – laidai „8ToGo“ pasakojo V. Baumila.

Nors dainininkas tikina, kad vėliau suprato, jog sėkmingai karjerai svarbiausia yra daug mokytis ir dirbti, tačiau pripažino, kad pramogos – taip pat privalomas dalykas. „Į pramogas irgi reikia investuoti. Negalima visiškai būti sulindusiam į knygas ir tapti kažkokia mokslo žiurke, nes tu būsi šiaip neįdomus bičas ar mergina. Man atrodo, kad kažkokie išėjimai su draugais, su gera kompanija – praturtina“, – kalbėjo atlikėjas ir pridūrė, kad omenyje turi pasilinksminimus be alkoholio.

Prisiminus mokyklos laikus, atlikėjas prisipažino, kad būdavo žinomas, kaip mokytojos Baumilienės sūnus, todėl dažnai jausdavosi lyg stebimas per padidinamąjį stiklą. Danieliui ir Tomui pasiteiravus, ar paauglystėje dažnai iš merginų susilaukdavo „nepaleisk manęs, ooo, būkim dviese“, Vaidas atsakė, jog iki brandos jis daugiausiai domėjosi krepšiniu ir apie merginų dėmesį negalvodavo. „O vėliau prasidėjo įvairiausi ir „būkim dviese, ooo“, bet gal labiau net iš mano pusės, o ne iš merginų“, – atviravo atlikėjas.

Ne paslaptis, kad V. Baumila yra ir didelis krepšinio gerbėjas, todėl „8ToGo“ laidos vedėjai nusprendė patikrinti jo reakciją ir surengė netikėčiausių klausimų turą, į kuriuos atlikėjas turėjo atsakyti ilgai negalvodamas. Žaidimo metu kai kurie Vaido atsakymai ypač nustebino. Paklausus, koks yra blogiausias dalykas, kurį jis yra padaręs mokykloje, V. Baumila atsakė: „Trenkęs mokytojui iš durų į nosį“. Klausimų turo metu paaiškėjo, ko atlikėjas negali daryti, kai yra žinomas, koks buvo sunkiausias jo gyvenime egzaminas, ko jis labiausiai bijo ir kada pirmą kartą pakvietė merginą į pasimatymą.

Visus V. Baumilos atsakymus į netikėčiausius klausimus ir atvirą išpažintį apie mokyklos laikus galite išgirsti pasižiūrėję antrąją moksleivių LIVE TV laidą „8ToGo“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)