Niekas nežino, ar Amy dalyvaus šį savaitgalį Los Andžele vyksiančioje „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje, kur ji nominuota šešiems apdovanojimams.

„The Spice Girls“atsiprašė nusivylusių gerbėjų, kad dėl tarpusavio konfliktų nesugebės užbaigti savo susijungimo koncertinio turo. Neįvyks planuoti koncertai Kinijoje, Pietų Afrikoje, Australijoje ir Argentinoje. Turas, kuris sujungė šią Didžiosios Britanijos merginų grupę, baigsis Toronte dar šį mėnesį.

Šiais metais niekas negalės dalyvauti išskirtinėje Holivudo „Oskarų“ apdovanojimo ceremonijoje: žurnalas „Vanity Fair“ sako, jog šio garsaus vakarėlio buvo atsisakyta siekiant paremti Holivudo aktorių streiką.

Ši naujiena paskelbta tuo pačiu metu, kai Amerikos rašytojų gildija bei kino ir televizijų studijos leido suprasti, kad greit bus prieita susitarimų ir todėl streikas baigsis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją