Gegužės 9 d. prokuratūra nusprendė, kad apie pusmetį vykusiame ikiteisminiame tyrime nepakanka duomenų, kad byla būtų perduota teismui ir joje valstybinį kaltinimą palaikytų prokuroras.

Policija M. Kvaraciejūtės-Radzevičienės skundą gavo praėjusių metų gruodžio 23 d. Moteris teigė, kad tą dieną ji nuvažiavo apsipirkti į „Akropolį“ ir norėjo pastatyti aikštelėje savo automobilį „VW Passat“. Skundą rašiusi moteris nurodė, kad automobilių aikštelėje buvo užpulta – iš pradžių jai užkirto automobilio statymo vietą automobilis „Toyota Yaris“, kurią vairavo J. Karoso draugė.

Nepasidalijus vietos, anot skundą pateikusios moters, iš automobilio keleivio vietos išlipęs J. Karosas ją iškoneveikė, o per kilusį konfliktą dar apspardė ir sumušė.

Verslininko sūnus skolingas neliko – dainininkės skundas sulaukė atsako. Šių metų sausio 22 d. pareigūnai gavo skundą, kad konflikto kaltininkė – M. Kvaraciejūtė-Rudzevičienė. Anot J. Karoso, tai dainininko žmona išprovokavo ir juos užsipuolė.

Abu tyrimai buvo sujungti į vieną.

Dviprasmiška situacija buvo išnagrinėta, tačiau išaiškinti, kas pirmas kibo į atlapus, nepadėjo net įrengtos aikštelę stebinčios filmavimo kameros.

Vilniaus prokuratūros duomenimis, tyrime nepakanka svarių įrodymų, kad kuri nors pusė būtų patraukta baudžiamojon atsakomybėm, kai kaltinimą palaiko valstybė.

Tyrimo metu prokurorai pastebėjo, kad vienas automobilių yra apgadintas, tačiau neaišku, kad būtent tą dieną, kai M. Kvaraciejūtė-Radzevičienė ir J. Karosas su drauge nepasidalijo vietos prekybos centro aikštelėje, tad planuojama kreiptis į policijos pareigūnus, kad būtų atliktas išsamus tyrimas dėl galimo eismo įvykio.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo nutraukus tyrimą, abi pusės dar gali santykius išsiaiškinti teisme, į jį kreipdamiesi privataus kaltinimo tvarka. Anot prokuratūros, gali būti nagrinėjama byla dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo, įžeidimo ir turto apgadinimo.

Jei M. Kvaraciejūtė-Radzevičienė ir J. Karosas nesutiks su prokuratūros sprendimu, dar gali pateikti skundą, kad ikiteisminis tyrimas būtų atnaujintas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)