Jos advokatas Matthew Schwartzas teigė, kad I. Kozel prašo atsižvelgti į JAV konstitucijos penktąją pataisą, kuri leidžia neduoti prieš save parodymų, nes spėjama, kad „mano klientė sąmoningai pervedė lėšas, pažeisdama teismo nurodymus“.

Manhatano Aukščiausiojo Teismo teisėja Lucy Billings skeptiškai vertino prašymą.

„Nematau priežasčių, kodėl neturėčiau nurodyti šerifui ar teismo pareigūnui jos suimti“, – sakė L. Billings.

Ashley Kozel daug metų bylinėjasi su buvusiu vyru, buvusiu „Gulf Keystone Petroleum“ generaliniu direktoriumi Toddu Kozelu ir jo nauja žmona dėl 34 mln. dolerių.

T. Kozelas tegia visiškai bankrutavęs, o jo žmona Inga leidžia dideles suma prabangiems viešbučiams, privatiems klubams ir dizainerių drabužiams.

Teisėja artimiausiomis dienomis nuspręs, ar suimti Ingą už teismo nurodymų pažeidimą

Prieš metus Inga Kozel išskirtiniame interviu su DELFI kalbėjo apie problemas, kylančias esą dėl buvusios jo vyro žmonos Ashley nenoru susitaikyti su esama padėtimi. Apie nesutarimus, teismus, dovanas bei milijardų vertės turtą skaitykite čia.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)