Pašnekovas DELFI pasakojo, kad sulaukdavo skambučių ir iš „Auksinio balso“, šokių projektų žiūrovų. „Nemėgstu pigių bulvarinių laidų. Pasižiūri jas tik tada, kai junginėju kanalus. Žmonės yra nepastabūs, jie įpratę skambinti draugams telefono numeriais, kurie prasideda 8600, pamatę 8800, jie vis tiek skambina įprastu numeriu. Bandžiau atsiliepti į skambučius, aiškinau, kad ne ten paskambino, bet įdomiausia tai, kad jie, lyg susitarę, su manimi nekalba. Jei nepakeliu ragelio, pradeda atakuoti žinutėmis. Bandžiau keliems atrašyti, kad ne į ta numerį išsiuntė. Žmonės labai stebėdavosi, atsiprašinėdavo“, - pasakojo S. Stasaitis, per paskutinius mėnesius sulaukęs kelių šimtų skambučių.

Vyras tikino, kad minčių pasikeisti telefono numerį neturėjo, nes taip susidurtų su dar daugiau problemų. Reikėtų informuoti apie tai visus savo draugus, gimines.

Daugiausiai išsiblaškiusių žiūrovų balsų šiaulietis sulaukė L. Kazlauskienei šokant išlikimo šuolį. Vyras neslėpė nuostabos, kad dainininkę palaikantys gerbėjai balsavo už Livetą net tada, kai ji nedrįso nušokti į vandenį nuo 1 metro aukščio tramplino. S. Stasaitis teigė, kad Liveta neteko apie 40 žiūrovų balsų. „Noriu atkreipti žiūrovų dėmesį, kad reikia atidžiau žiūrėti į telefono numerį. Taip padėtumėte ir savo mylimam herojui pasiekti geresnių rezultatų, ir netrukdytumėte žmonėms, pataupytumėte pinigų“, - teigė Sigitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)