M. Serdiukas pasipiršo atlikėjai praėjusios vasaros birželio mėnesį po daugiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Vestuvių puotoje žada dalyvauti apie 70 žmonių. Nuotaka suknelė susikūrė pati, o idėjas įgyvendinti padėjo siuvėja.

Iš karto po ceremonijos kalbinta B. Skurstenė sakė, kad sunkiai pavyko tramdyti emocijas. „Visą rytą verkiau. Viskas dabar gerai. Vestuves švęsime Karvio dvare, linksminsimės“, - kalbėjo Baiba. Nuotaka atskleidė, kad šventėje skambės 90-tųjų hitai. Vestuvių vedėjo vairas patikėtas aktoriui Eimučiui Kvosčiauskui. Jaunikis šmaikštavo, kad rudenį vestuvėms pasirinko todėl, kad būtų galima gerti karštą vyną.

Po vestuvių Baiba nuo šiol vadinsis Skurstenė-Serdiukas. Kitą dieną jaunavedžiai kartu su dešimties draugų kompanija savaitei laiko išskrenda į Maljorką: „Norėjome, kad medaus mėnuo būtų tikras tūsas.“

Vestuvėms pora pasiruošė per kiek daugiau nei penkis mėnesius. Daugiausiai darbų laukė paskutinį mėnesį. Jaunavedžiai tuoktuves planavo patys, vis pasikonsultuodami su vedybų planuotoja Laura Vagone. „Ji labai gera mano draugė, nenorėjau, kad per mano šventę ji dirbtų“, - sakė Baiba.

Pasiteiravus apie šeimos pagausėjimą, pora sakė, kad viskas Dievo rankose. „Kai jau kažką suplanuosime, pamatysite“, - šmaikštavo M. Serdiukas. „Jau laikas. Oficialiai esu žmona, tai jau galima“, - sakė Baiba.

Praėjusį savaitgalį B. Skurstenė kartu su draugėmis Kaune atšventė savo mergvakarį.

Apie 30-metės B. Skurstenės ir septyneriais metais jaunesnio M. Serdiuko santykius pirmasis pranešė naujienų portalas DELFI 2013 m. vasarą. Dainininkė su sportininku susipažino vienos partijos vakarėlyje. „Tą dieną nedainavau, buvau į renginį atėjusi su savo draugais. Buvome vienoje kompanijoje ir taip susipažinome“, - pažinties akimirkas prisiminė populiari atlikėja.
Baibos Skurstenės ir Mykolo Serdiuko vestuvės

Vieni pirmųjų iš svečių į santuokos ceremoniją atvyko Katažina ir Deivydas Zvonkai, Oksana Pikul-Jasaitienė, Urtė Šilagalytė, Liepa Mondeikaitė su savo sužadėtiniu.

Nuotaka į ceremoniją atvyko senoviniu automobiliu. Skambant Bryano Adamso dainai, senelio lydima prie altoriaus Baiba negalėjo nuslėpti džiaugsmo ašarų. Žinoma atlikėja buvo pasipuošusi trumpute nuotakos suknele su ilgu permatomu šleifu. Rankose laikė rudeninę gėlių puokštę, puoštą aukso detalėmis.

Vestuvių akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)