I. Stumbrienės šeima nusivylė baseinu

Verslininkė Inga Stumbrienė sako, jog jų šeimai teko nusivilti vienu dideliu pirkiniu – kiemo baseinu.

„Jei pirkinys nedidelis ir daug nekainavo, galima tiesiog atiduoti, padovanoti ar, galiausiai, išmesti bei to nesireikšminti. Tačiau kai daiktas kainuoja daug, ir tikimasi iš jo nemažai. Labai gaila, tačiau mums visiškai nepasiteisino lauko baseinas.

Norėjome vaikus išmokyti plaukti, kad galų gale vasarą jie galėtų pliuškentis lauke baseine, todėl ir įsigijome būtent lauko baseiną, bet tai nebuvo tinkamas pasirinkimas. Vasarą šiltų ir saulėtų dienų turime nedaug. Vaikai vasarą atostogauja, yra laisvesni, tačiau tėvai vis tiek dirba, todėl kada panorėję jie negali maudytis, nes būtina tėvų priežiūra“, – pasakojo žinoma moteris.

Pašnekovė taip pat pastebėjo, jog norint džiaugtis baseinu tam reikia skirti ir nemažai dėmesio. Tokio pirkinio priežiūra ne tik nemažai kainuoja, tačiau ir užima daug laiko. Tad šią vasarą šeimai skirtas baseinas liko garaže. Moteris įsitikinusi, jog jis liks nenaudojamas ir kitąmet.

Pasiteiravus, kiek toks baseinas kainavo, Inga negalėjo tiksliai pasakyti, mat jį pirko jos vyras Aivaras, tačiau kaina turėjo būti nemaža. Prieš kurį laiką jį perpirkti norėjo ir poros draugai, tačiau, anot Ingos, vyras dar dvejojo, ar verta taip greitai atsikratyti neįtikusiu pirkiniu.

„Šią vasarą nemažai laiko praleisdavome ir prie jūros, todėl jo paprasčiausiai neprireikė. Nepatarčiau įsigyti baseiną.

Kitas reikalas – iškasamas lauko baseinas. Investicijos tik didesnės, o problema ta pati. Nebent žmonės mėgsta šaltu metu kiekvieną rytą šokti ir išsimaudyti. Tačiau jei norėčiau įsirengti namuose baseiną, įsirengčiau jį viduje“, – samprotavo verslininkė.

Protingai apsipirkinėjantis U. Kiguolis su blogais pirkiniais susiduria retai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)