2006 metais kailių imperijos paveldėtojas įsipareigojo kas mėnesį mokėti sūnui ir buvusiai žmonai po 2 tūkst. litų kas mėnesį iki vaiko pilnametystės. Tačiau nuo 2012-2014 metų šios pareigos nevykdė. L. Velička nemokėjo alimentų ir neteikė jokios materialinės paramos, todėl susidarė skola.

Vilniaus apylinkės prokuratūra verslininkui pateikė kaltinimus - jo byla buvo atversta dar šių metų vasarą. Teismas šių metų rugsėjo pabaigoje pripažino verslininką kaltu ir nuteisė 6 mėnesiams laisvės apribojimu (nuo 23 val. iki 6 ryto būti namuose).

L. Velička šį nuosprendį apskundė. Antradienio rytą turėjo vykti bylos nagrinėjimas, tačiau verslininko advokatė paprašė atidėti posėdį dėl jos kliento ligos.

Kailių karalienės N. Veličkienės sūnus teismo taip pat prašė atleisti jį nuo baudžiamosios atsakomybės. Anot advokatės, vyras pripažino savo veiksmus nusikalstamais ir šiuo metu su L. Tiagun derasi dėl galimybė taikytis.

„Jų santykiai gražūs. Jei mano klientas būtų nuteistas už nusikalstamas veikas, jam būtų sunku išmaitinti šeimą“, - teismo prašė L. Veličkos advokatė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)