Šiandien Urtė jau aktyviai ruošiasi antrajai Eurovizijos pusfinalio laidai ir kaip žadėjo, ji tęsi savo žodį. Žiūrovams ji žada ne tik naują įvaizdį, bet ir kitokį nei jau buvo matyta scenos režisūrinį sprendimą kartu su Egmonto Bžesko pagalba, rašoma spaudos pranešime.

„Ši daina – tai mano sielos atspindys. Noriu kuo nuoširdžiau atskleisti savo jausmų pasaulį klausytojui. Man be galo svarbu ir gera, jei mano skleidžiama meilė pasieks kiekvieno širdis. O man pačiai, su visos komandos pagalba, smagu kurti vis kažką naujo bei neįprasto“, – kalbėdama apie dainą paslaptingai teigė dainininkė.

Urtė Šilagalytė / Foto: Arminas Cicėnas

Pirmąjį pasirodymą kuriant merginos įvaizdį pagelbėjo dizaineris Liutauras Salasevičius. Ji buvo apsivilkusi juodos spalvos peršviečiamą suknelę, kurios ypatumus paryškino masyvus diržas bei grandinės.

„Norėjosi kažko kitokio ir drąsaus, nei man įprasta“, – sako ji.

Tiesa, neapsieita ir be iššūkių, mat kuriant pirmąjį įvaizdį vis dėlto aprangą reikėjo pasirinkti iš trijų puikių Liutauro Salasevičiaus kūrybos darbų.

„Kartu su Liutauru žinojome, jog norime juodos spalvos aprangos. Tačiau, teko padiskutuoti ką pasirinkti – ar kiek griežtesnį frako įvaizdį, ar skirtingą dramatinei dainai seksualų įvaizdį su apnuogintomis kojomis, ar vis dėlto pasirinktą ilgą peršviečiamą suknelės variantą. Man visada patinka elegantiškas ir subtilus moteriškas seksualumas“, – sakė ji.

Jūsų įvertinimui, kuris būtų tikęs labiausiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)