Bernardinų bažnyčioje už aktorių buvo laikomos mišios. Vėliau norintieji atsisveikinti susirinko į Jaunimo teatrą, kur aktorius buvo pašarvotas. Šeštadienį žinomas vyras bus palaidotas Antakalnio kapinėse esančiame Menininkų kalnelyje.

Į mišias atsisveikinti su kolega atvyko Monika Vaičiulytė, Rolandas Skaisgirys, Kristina Kazlauskaitė, Kostas Smoriginas ir kt.

Kaip BNS patvirtino A. Storpirščio brolis Gediminas Storpirštis, aktorius dar tą pačią dieną dirbo, įgarsino filmą. „Jis sirgo, bet ir dirbo iki paskutinės dienos – dar vakar garsino filmą. Jis negulėjo ligos patale, iškeliavo garbingai", – sakė G. Storpištis.

A. Storpirštis gimė 1950 metais Vilniuje, 1975-aisiais baigė Lietuvos valstybinės konservatorijos (dabar – Lietuvos muzikos ir teatro akademija) aktorių laidą. Tais pačiais metais jis pradėjo dirbti Jaunimo teatre sostinėje ir šio teatro trupei priklausė iki šiol. Aktorius į Jaunimo teatrą atėjo su legendiniu vadinamu režisierės Dalios Tamulevičiūtės dešimtuku.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)