TV3 naujo sezono atidarymo šventės metu susirinkusiųjų laukė ne viena staigmena. Viena jų tapo Lietuvos ir Ispanijos krepšinio rinktinių varžybos arenoje Vilniuje.

Praėjusį sezoną paskelbusį šūkį, jog visi esame „Skirtingai nuostabūs“, TV3 šiemet šią idėją tęsia ir toliau.

Iškart po intriguojančių rungtynių, svečiai pakviesti net dviem muzikinėms staigmenoms.

Renginio svečiai bei akimirkos:

Ką pamatysime naujajame TV3 sezone?

Atrinktos, patikimos ir lengvai prieinamos informacijos ieškančius žiūrovus naujajame sezone patrauks ne tik jau eilę metų žiūrimiausiomis laikomos TV3 žinios, bet ir laida „Karštai su tv3.lt“. O didžiausia šio sezono naujiena – laida „Dėmesio centre su Edmundu Jakilaičiu“.

Eilę metų įtakingiausiu šalies žurnalistu tituluojamas E. Jakilaitis grįžta į televiziją ir nuo rudens kas vakarą su žiūrovais dalinsis nepamainoma ir reikšmingiausia kiekvienos dienos įvykių informacijos doze.

Darbo dienomis pietauti televizija kvies kartu su „Simpsonais“, o vakarais bus rodomas jau 15-ąjį sezoną švenčiantis „Moterys meluoja geriau“ serialas.

Trečiadieniais ir toliau vyks „Gero vakaro šou“.

Kiekvieną šeštadienį žiūrovus prie ekranų ir vėl kvies žaidimas „galvOK“, o sekmadieniais – muzikinio projekto „X faktorius“ 10-asis jubiliejus.

Tačiau kaip gyvenime, taip ir televizijoje – vienos emocijos keičia kitas. „Farai“ įrodys, jog prieš įstatymą tikrai esame lygūs visi, „TV pagalba“ kvies įsiklausyti ir pabandyti suprasti, o daugiau nei 20 metų eteryje karaliaujanti žurnalistinių tyrimų laida „Prieš srovę“ – atrasti atsakymus tada, kai jų nebegali rasti niekas kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)