Lipdama į sceną atsisveikinti su iškritusiu savo mokiniu R. Ščiogolevaitė-Damijonaitienė primynė savo ilgą puošnią suknelę ir, manydama, jog mikrofonas išjungtas, rėžtelėjo: „N...ui atsiprašant“. Vėliau ant scenos dar pridūrė: „Jei kažkam nesiseka, tai man“. Deja, bet mikrofonas nebuvo išjungtas ir atlikėjos pasisakymą girdėjo visi televizijos žiūrovai.

TV3 televizija to netoleruoja

„Mes netoleruojame keiksmažodžių eteryje ir šią mūsų kompanijos politiką žino visos prodiuserinės kompanijos, kuriančios mums laidas. Suprantama, kad tiesioginiame eteryje nutinka visko, ypač kai transliuojamas šou yra kupinas netikėtumų ir emocijų, natūralių žmogiškų reakcijų. Tačiau laikytis etikos normų mes reikalaujame iš visų savo partnerių, todėl tikimės, kad tokie atvejai ateityje nepasikartos“, - kanalo poziciją naujienų portalui DELFI išdėstė TV3 televizijos Komunikacijos vadovė Vaida Vincevičiūtė.

„X faktoriaus“ prodiuseris ir vienas iš teisėjų Saulius Urbonavičius-Samas, paklaustas, kokių sankcijų gali susilaukti R. Ščiogolevaitė, išsamesnių komentarų apie savo kolegės elgesį tiesioginiame eteryje neturėjo:„ Aš neturiu, ką pasakyti. Nubausit, nužudysit? Žmogui atsitiko nelaimė ir nereikia žudyti jo.“

R. Ščiogolevaitė – ne vienintelė keikūnė TV3 eteryje

Pastarąjį kartą rusiški keiksmažodžiai TV3 kanalo eteryje skambėjo 2012 metais vykusių muzikinių apdovanojimų „M.A.M.A.“ metu. Tada atsiimdamas metų grupės apdovanojimą „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas išrėžė riebių rusiškų keiksmažodžių pliūpsnį.

Tai supykdė TV3 Žinių vyriausiąjį redaktorių Sigitą Babilių, kuris praėjus vos kelioms dienoms po renginio parašė prašymą policijai, prašydamas įvertinti šį įvykį. „Manau, kad besikeikiantys gali būti nubausti už viešosios tvarkos pažeidimus, tai ir paprašiau policijos, kad ji įvertintų šį įvykį administracinės teisės pažeidimų kodekso kontekste. Kokias sankcijas skirti už šį pažeidimą, nuspręs pati policija“, - naujienų portalui DELFI tuomet kalbėjo S. Babilius.

Kauno miesto apylinkės teismas dainininką Egidijų Dragūną už nedidelį chuliganizmą tada nubaudė pinigine 300 litų bauda. Teismui jis nesugebėjo paaiškinti, kodėl savo kalboje naudojo rusiškus keiksmažodžius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (564)