„Vakar Antakalnio gimdymo skyriuj į pasaulį atkeliavo dvi būsimos tautinio kostiumo nešiotojos – Mirta ir Marta Kirkutės! Valio mamai ir dviems naujoms šeimos mergikėms!“, – dvigubu džiaugsmu dalijosi vyras.

Apie būsimąjį šeimos pagausėjimą Laimonas taip pat pranešė socialiniame tinkle, pasidalydamas savo ir žmonos nuotrauka, kurioje jiedu „matavosi pilvus“.

„Jau greitai“ tuomet nedaugžodžiavo prodiuseris, o jo draugai bei sekėjai ne tik puolė sveikinti, bet ir spėliojo, ar tai – ne dar vienas šmaikštaus prodiuserio pokštas. Vis dėlto tąkart DELFI jis patvirtino, kad jau netrukus, gruodžio pradžioje, jų šeima iš tikrųjų pagausės.

Laimonas Kirkutis

Birželio pražioje susituokusi pora stebino vilniečius išskirtine apranga. Po tuoktuvių jiedu vaikščiojosi Vilniaus senamiesčio gatvėmis veidus paslėpę po epopėjos „Žvaigždžių karai“ herojų kaukėmis.

Televizijoje už kadro dirbantis L. Kirkutis ir verslininkė J. Kirkutė amžiną meilę vienas kitam prisiekė po 16 metų draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)