Apie tai garsi žurnalistė pranešė socialiniuose tinkluose ir pasidalino jaukia fotosesija.

„Šie metai dar tik prasidėjo, o jau žinau, kad yra ypatingiausi mūsų gyvenime. Siparių šeimyna plečia įtaką. Mes jau trise. Myliu, @mariussiparis, o nuo šiol meilė dvigubėja“, – parašė ji.

Neseniai U. Siparė svečiavosi laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurioje taip pat kalbėjo apie santykius su vyru ir būsimas atžalas.

Pora susituokusi jau trejus metus ir, kaip laidoje tikino pašnekovė, kasdien palaiko puikius santykius. Žurnalistė sakė netikinti, kad meilė trunka trejus metus – esą stengtis, rūpintis vienas kitu ir puoselėti jausmus reikia nuolat.

Sulaukusi klausimo, ar nesvarsto apie šeimos pagausėjimą, Ugnė tuomet sakė kol kas paliekanti šį klausimą atvirą.

„Manau, viskas įvyks ir susidėlios savaime. Mes viską paliekame savieigai – kai jau jausimės pasiruošę, – tikino U. Siparė. – Tai turbūt mano planas toks ir yra – vaikas iki 40 metų.“

Su Mariumi Ugnė susipažino po LRT sezono atidarymo.

„Per tą lemtingąjį sezono atidarymą buvau puikios nuotaikos, man buvo atostogos ir po oficialiose dalies kviečiau visus eiti į miestą. Ir kažkaip ten atsirado Marius. Tai va tada kaip atsirado, vis dar yra. Nevadinu to tarnybiniu romanu, nes televizijoje aš jo nepažinojau.“

U. Siparė įvardijo ir romantiškiausią vyro poelgį, sujaudinusį ją iki širdies gelmių.

„Gal sužadėtuvės? Jos įvyko Tailande, ant stogo. Ten buvo sraigtasparnių nusileidimo aikštelė, aš telefonu filmavau. Mes užlipom ant tos aikštelės ir jis sako: pažiūrėk, čia taip gražu, ką, tu nepadarysi storiuko? Aš išsitraukiu kamerą ir filmuoju, sukuosi. O jis – jau priklaupęs ant vieno kelio“, – šypsojosi prisiminusi Ugnė.

Pora susituokė 2019-ųjų metų vasarą.

Rugpjūtį TV laidų vedėja ir jos sutuoktinis šventė trejų metų santuokos sukaktį. Nepaisant to, pora dar kartą susituokė – šįkart netikėtos vestuvės vyko Las Vegase.

„Net ir praėjus 3 metam po vestuvių – mes su Mariumi Sipariu ir vėl jaunavedžiai!

Love You to the moon and back! (liet. Myliu tave iki mėnulio ir atgal!)

Laikas honeymoon’ui (liet. Medaus mėnesiui)“, – rašė U. Siparė socialiniuose tinkluose.

Čia ji paviešino ir nuotraukas iš įvykusių spontaniškų antrųjų vestuvių. Jas galite pamatyti čia.

„Delfi“ Ugnė pasakojo, kad idėja gimė ekspromtu. Pasak žinomos laidų vedėjos, kelionę į Las Vegasą jiedu su vyru buvo susiplanavę jau anksčiau.

„Tada pakalbėjome, kaip smagu būtų tuoktis ten. Natūraliai kilo klausimas – o kodėl to nepadarius?“, – šypsojosi U. Siparė.

Po Ugnės ir Mariaus vestuvių praėjo beveik treji metai, tad pora pagalvojo, kad būtų smagu ir vėl įsijausti į jaunųjų vaidmenį.

„Tik šįkart labai tematiškai – su rožiniu kadilaku, Elviu, Las Vegaso koplyčia. Bus ką papasakoti anūkams“, – sakė LRT laidų vedėja.

Vestuvių Las Vegase metu Ugnė dėvėjo auksinio atspalvio blizgias kelnes, baltus marškinėlius, žaismingą nuometą ir mūvėjo baltus sportbačius. Nuotaka nepamiršo ir gėlių puokštės, bei, kaip matyti nuotraukose – puikios nuotaikos. Tuo tarpu Marius puikiai derėjo prie savo žmonos apsirengęs baltus šortus, šiltam orui tinkančius marškinius ir sportinius batelius.

O neseniai buvo pranešta, kad Ugnė palieka LRT laidų vedėjos kėdę. Čia ji dirbo 13 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)