Žinią TV laidų vedėja patvirtino ir delfi.

„Jaučiuosi tikrai gerai. Jei ne pilvo augimas, nesijausčiau nėščia“, – „Delfi“ pasidžiaugė Marija.

Moteris laukiasi jau 6 mėnesį.

„Aš dievinu keliones! Kelionėmis užkrėčiau ir savo vyrą Liudą. Visada sakiau, kad geriau atsisakysiu ko nors kito, bet tik ne kelionių.

Tai panašu, kad dabar jau nersime į vieną svarbiausių, ilgalaikę pirmų kartų kelionę. Tikiuosi, ji bus pilna šypsenų ir gerų emocijų.

Kaip priklauso neišvengsime bemiegių naktų, ašarų ir kitų į šią kelionę įskaičiuotų malonumų. Prireiks ir sekmės, tad jos mums ir linkiu“, – instagrame rašė Marija.

Ne vienas pareigas ant pečių nešanti Marija, delfi paklausta, ar nesijaudina dėl to, kad netrukus teks kiek pristabdyti, atskleidė ieškanti pavaduojančio žmogaus.

„Kaip tik bandau ieškoti žmogaus, kuris galės mane pavaduoti, bet sunku rasti Barbę devyndarbę. Tačiau, jei leis sveikata, dirbsiu tiek, kiek galėsiu, o toliau viskas priklausys nuo leliuko. Gal ir aktyviai mamytei pavyks būti“, – viliasi Marija.

Marija ir Liudas aukso žiedais apsimainė 2013 m. gegužės 31 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)