Džiugią naujieną Eglė patvirtino ir Delfi. Taip pat moteris portalui lrt.lt atskleidė, kad jiedu su vyru susilaukė antrojo sūnaus.

Žinią apie tai, kad laukiasi antrosios atžalos, Eglė Delfi patvirtino dar rugsėjo mėnesį. Moteris neslėpė, kad ši žinia jai ir jos šeimai buvo be galo maloni. Tiesa, pranešti apie tai viešai ji kartu su vyru panoro tik tada, kai tam buvo saugus metas.

„Įgytos žinios dar nepaseno, – šiltai nusijuokė pernai pirmojo vaikelio susilaukusi Eglė. – Bus proga vėl jas dar kartą patikrinti, pakartoti. Šį etapą sutinku džiugiai. Aišku, keista antrą sezoną iš eilės praleisti sėdinčiojo pozicijoje. Kalbu apie darbus televizijoje, radijuje, portale. Bet aš puikiai suprantu, kad, renkantis iš dviejų, kai yra mylimas darbas ir mylima šeima, jie abu nebūna pirmoje vietoje. Šiuo atveju pas mus prasideda naujas šeimos sezonas.“

Delfi primena, kad E. Daugėlaitė ir teisininkas D. Kryževičius susituokė 2015-ųjų rugpjūtį. Ceremonija įvyko Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje.

Pora be šio naujagimio sūnaus taip pat augina vienerių metų pirmagimį, kuriam skyrė Jono vardą.

E. Daugelaitės ir D. Kryževičiaus vestuvės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)