Raguota fotosesija suorganizuota D. Urbonavičiūtės dizaino namuose „Zoraza", kuri šeštadienį virto antrais namais fotosesijos dalyviams. Muzikinio dueto įvaizdžiu taip pat pasirūpino dizainerė, ne pirmą kartą bendradarbiaujanti su šiais muzikantais.

Leon Somovui prieš fotosesiją pritvirtinti didžiuliai ragai. Jazzu papuošta dar įspūdingesniu galvos aksesuaru. Prie jų D. Urbonavičiūtė priderino įdomaus kirpimo baltą palaidinę ir siaurą juodą sijoną. Paskui šį derinį keitė pikantiškesnis - žvynuoto triko ir ryškių raudonų pėdkelnių komplektas.

Fotosesijos užkulisius kartu su spaudos fotografais įamžino ir Leon Somovas. Jis - aistringas fotografijos gerbėjas. Už makiažą Justė ir Leon Somov dėkingi Vaidai Venckutei, o ragus tvirtino ir šukuosenas formavo Eglė Čiurlytė. Fotosesijos rezultatus dueto gerbėjai matys reklaminiuose plakatuose bei spaudoje.

Fotosesijos užkulisiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)