Dalamano miesto meras Muhammmetas Šašmazas ir oro uosto direktorius Hamdi Guvenčas pasveikino į šalį atvykus, tarsi, pačią garsiausią pasaulio komandą.

Krepšininkams buvo įteiktos gėlių puokštės, prie įėjimo lūkuriavo gerbėjai su plakatu „Sveiki atvykę krepšinio šalies ambasadoriai“. O šiek tiek sutrikusiems aukštaūgiams žengiant link „Žalgirio“ simbolika papuošto autobuso, pasipylė konfeti, fejerverkai ir gerbėjų skanduotės.

Prieš spaudos konferenciją gerbėjai skubėjo nusifotografuoti su Lietuvos krepšinio žvaigždėmis.

Krepšininkai neslėpė nuostabos, o komandos treneris Šarūnas Jasikevičius prisipažino, jog tokios sutiktuvės „Žalgirio“ komandai surengtos bene pirmą kartą.

„Tai vienas iš nedaugelio kartų, kai mus taip pasitinka. Galbūt netgi pirmas kartas. Esame labai laimingi būdami čia“, - per spaudos konferenciją kalbėjo Š. Jasikevičius. - Labai malonu būti taip laukiamiems. Tai išties nuostabu. Tikimės, kad ši kelionė bus puiki mūsų bendradarbiavimo pradžia. Planuojame čia surengti naudingą treniruočių stovyklą, susižaisti su savo komanda ir artimiau pažinti vietos kultūrą.“

Muglos mieste planuojamos draugiškos žalgiriečių rungtynės su vietos komanda. Komandos treneris Š. Jasikevičius naujienų portalui DELFI sakė, jog planuojama dvikova su Izmiro „Karsiyaka“ ekipa.

„Laukia rimtos varžybos. Žaisime prieš gerą komandą, kiek žinau, Turkijos taurės laimėtojai. Bus įdomu pasižiūrėti, koks mūsų komandos pasirengimas“, - sakė Š. Jasikevičius.

Be planuojamų rungtynių žalgiriečiai turės ir laisvo laiko.

„Kiek žinau, organizatoriai planuoja vieną laisvą dieną su pramogomis, kad supažindinti mus su Turkija. Stengsimės išnaudoti laiką, kad suburti komandą. Manau, kad jiems bus įdomu pažinti vienas kitą už aikštelės ribų. Bandysime derinti darbą su pažintine kelione“, - sakė komandos treneris.

Sekite mūsų naujienas Facebooke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)