„Vos tik prieš mūsų pokalbį žemė dar kartą drebėjo. Gėrėme su kaimynais kavą terasoje ir patyrėme nestiprų žemės drebėjimą. Tik susižvalgėme ir šįkart pajuokavome, kad kai viskas įskaičiuota, turbūt ir žemės drebėjimas. Čia jis buvo nedidelis. Pas epicentras turbūt yra kažkur toliau, bet kaip pirmam kartui, tikrai pakanka“, – DELFI sakė atlikėjas.

Šįkart į dešimties dienų poilsinę kelionę jis išvyko vienas. Žinomas vyras norėjo atgauti jėgas po ilgo ir varginančio koncertų sezono, o sūnus turi lankyti mokyklą, tad teko vykti vienam.

„Kadangi ilgai nemiegu, žiūrėjau filmą ir naktį pradėjo drebėti lova. Viskas vyko keletą sekundžių. Paskambinau šeimai ir pasakiau, kad gal ko nesupratau, kas čia įvyko. Žmona patikrino ir pasakė, kad iš tiesų buvo žemės drebėjimas. Epicentras buvo netoliese Antalijos. Aš atostogauju šiek tiek toliau, todėl ta banga yra kiek mažesne, bet, žinoma, geriau tokių dalykų visiškai nebūtų“, – kalbėjo jis.

2 valandą nakties, netoliese Antalijos esančiame Burdur miete iš tiesų buvo nustatytas žemės drebėjimas. Na, o šįryt 92 kilometrų nuo Antalijos užfiskuotas jau 5.2 balo stiprumo žemės drebėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)