Indrė kiek anksčiau DELFI yra pasakojusi, kad neketina lėtinti tempo ir mažinti darbų krūvio. Ji prisipažino, kad nėštumas ir pirmagimio laukimas į jos ir Jogailos gyvenimą atnešė tik džiaugsmą ir tikrai netrukdo nė vienam pradėtam darbui.

Dar prieš Kalėdas moteris prisipažino, kad neatsisakytų ir pasiūlymų iš televizijos. Taip ir įvyko – moteris vėl televizijoje, nors, kaip ji pati kalbėjo, vaikelis pasaulį turėtų išvysti vos atšilus orams, tad laukti liko jau nedaug.

Anksčiau Indrė su Mindaugu Stasiuliu yra vedusi projektą „Šuolis“, kuris taip pat kaip projektas „Kadagys“, buvo filmuojamas Kaune, nors tiek Indrė, tiek Mindaugas – vilniečiai. I. Kavaliauskaitė-Morkūnienė taip pat dirigavo ir „Chorų karams“ bei šokių projektui.

Naujas projektas "Kadagys" išties stebins ne tik vaizdiniais, bet ir margaspalve dalyvių minia. Savo šokėjų „kariaunas“ generolai pristatys skambant išskirtiniams muzikos kūriniams. DainininkasDeividas Norvilas-Deivis su Vilniaus universiteto dainų ir šokių ansambliu, muzikos grupė „4 Roses ir Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos ansamblis „Sietuva“ bei dainininkas Vytautas Šiškauskas su Vilniaus Gedimino technikos universiteto tautinių šokių ansambliu „Vingis“ demonstruos liaudies šokius pagal jų pačių atliekamas dainas.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (464)