Prieš pusantrų metų mylimajai pasipiršęs G. Titenis DELFI sakė, kad pora draugauja jau 12 metų.
Prieš keletą mėnesių apsilankę Anykščių Civilinės metrikacijos skyriuje mylimieji užpildė dokumentus, o vestuvėms prieš Dievą pasirinko Troškūnų švč. Trejybės bažnyčią.

Troškūnų švc. Trejybės bažnyčia

Į bažnyčią pirmas atvyko jaunikis. Būrys susirinkusiųjų klausinėjo G. Titenio ar šis jaudinasi, ar nepersigalvojo. Plaukikas sakė, kad jaudulio yra, tačiau jis apsisprendė jau seniai.

Nuotaka kiek pavėlavusi į bažnyčią atvyko vilkėdama smėlio spalvos suknele su atvira nugara, liemenį puošė raudonos spalvos kaspinas, moteris avėjo tokios pačios spalvos aukštakulnius. A. Samuilytė pasirinko „Tiulio fėjų" siūtą suknelę.
Paklausta, kodėl suknelė nėra baltos spalvos,ji sakė, kad norėjo išsiskirti.

Po ceremonijos bažnyčios kiemelyje jaunavedžius sveikino susirinkę svečiai. Kaip susitarę, beveik visi dovanojo didžiules puokštes tulpių. Vestuvių paradui vadovavo vedėjas iš Klaipėdos. Vyras sakė, kad vestuvių programa netradicinė, o scenarijų koregavo kartu su pačiu Giedriumi.

Į jaukią ceremoniją susirinko jaunavedžių pakviesti artimiausi giminaičiai ir draugai, pasak Giedriaus, vestuvių puotoje turėtų dalyvauti apie 40 žmonių.

„Nusprendėme kelti jaukias, paprastas, tačiau ne tradicines vestuves – pabrolių ir piršlių tikrai nebus. Turime tik vedėją, kuris rūpinsis visa vestuvių šventės eiga. Švęsime su artimiausiais draugais ir mūsų šeimomis. Vestuvių šventė vyks netoli Ankykščių esančioje sodyboje“, - pasakojo plaukikas.

Tuoktuvėms pora ruošėsi patys, niekieno pagalbos neprašė. Kadangi G. Titenis intensyviai treniruojasi, mylimajai pasiruošimo užduočių atiteko daugiau.

„Mano mintys sutelktos į plaukimą, o ne į vestuves, viskuo rūpinasi Arminta“, - sakė sportininkas.

Aukso žiedus pora gaminosi pas juvelyrą Panevėžyje, o nuotakos suknelės G. Titenis neišvys iki vestuvių ceremonijos.

G. Titenis sakė, kad vestuvių rytą jis turėsiąs varžybas, todėl visą vestuvių stresą ketina palikti baseine.

„Manau varžybos padės kovoti su vestuvių jauduliu“, - DELFI sakė vyras.

Vaikų pora kolkas neplanuoja, pasak Giedriaus, jiedu su mylimąja dar nori pasimėgauti vienas kitu, pabūti vyru ir žmona. Medaus mėnesį mylimieji taip pat turi atidėti, kol G. Titeniui baigsis sezonas.

„Medaus mėnesio kelionę turime atidėti iki sezono pabaigos, bet tikiuosi, kad po pasaulio čempionato pavyks ištrūkti nors savaitgaliui“, - apie povestuvinės kelionės planus kalbėjo vyras.

G. Titenio ir A. Samuilytės vestuvių svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)