Penktadienio vakarą savo „Facebook“ anketoje žinomas advokatas kartu su bičiuliais ir sekėjais pasidalino džiugiomis žiniomis – jis ir vėl žengs prie altoriaus. A. Bandžiaus išrinktoji – Sigutė Junker.

Po sužadėtuvių įrašu kaipmat pasipylė sekėjų, artimųjų ir pažįstamų sveikinimai.

Žinomas vyras sakė, kad kol viskas taip nauja, norėtų su mylima moterimi aptarti, ką pasiliks tik sau. Tiesa, trumpai patvirtinęs žinią žinomas teisininkas sakė, kad tai labai džiugi žinia jų šeimai, nors daugiau apie šį žingsnį nekomentavo.

Būsima santuoka nebus pirmoji A. Bandžiaus gyvenime. Žinomas teisininkas buvo vedęs tris kartus, tačiau visos santuokos baigėsi skyrybomis ir, kaip buvo teigiama „KK2“ laidoje, tuščiomis kišenėmis.

„Šiandien esu nesusituokęs. Jei atvirai, nesu iš bailių, bet žinote, dar kartą rizikuoti, dar kartą būti pasinaudotu...“ – spalio mėnesį LNK laidoje kalbėjo žinomas vyras.

Su pirmąja žmona A. Bandžius buvo vedęs 18 metų. Po skyrybų jo antrajai pusei atiteko namas.

Antra advokato žmona buvo 10 metų jaunesnė. Pora susilaukė dviejų sūnų. Po šių skyrybų Albertas žmonai atidavė net du butus Vilniuje ir automobilį. Savo vaikų advokatas nebemato, nes jų vaikų mama juos išsivežė į JAV. Paskutinį kartą savo sūnus teisininkas matė 2015 metų vasarą.

Per trečias skyrybas Albertui pavyko išsaugoti butą, bet buvusiai žmonai teismas priteisė 17 tūkst. eurų ir mėnesinius 300 eurų alimentus.

Iš viso A. Bandžius turi šešis vaikus – du iš jų pilnamečiai.

DELFI primena, kad teisininkas išgarsėjo 2007 metais LRT šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“.

A. Bandžius taip pat gali būti žinomas kaip buvęs krepšininko Simo Jasaičio advokatas. Nors Jasaičių pora susitaikė, teisininkas nusprendė paduoti Oksaną Pikul į teismą dėl galimo šmeižto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)