Simonos Banditos personažas kartu su radijo laida atsirado po septynerių darbo metų su kolege Silva, kuri išėjusi į motinystės atostogas, paliko radijo laidų vedėją su didžiule užduotimi. Simona sako turėjusi ne tik „pagimdyti“ naujos laidos idėją, tačiau padaryti ir taip, kad žmonės jos negretintų su „SiSi“.

“Nenorėjau, kad žmonės mane prisimintų kaip buvusio dueto narę, todėl žinojau, kad reikia sukurti naują, ryškią ir aiškią koncepciją turinčią laidą. Supratau, kad dirbti galiu viena kai yra daug įspūdžių ir emocijų. Tuomet ir sugalvojau, kad reikia viską išbandyti pačiai ir apie tai pasakoti. Taip ir atsirado Simona Bandita, kuri papildo Simoną Albavičiūtę, verčia nesustoti ir įpareigoja išbandyti naujus dalykus. Paskutinis mano iššūkis yra išmokti italų kalbos.“ - DELFI sakė S. Albavičiūtė.

Neseniai pristačiusi moteriškų odinių aksesuarų liniją, moteris teigė, kad noras išbandyti viską bei meilė gražiems drabužiams, daiktams, virto idėja, kurią knietėjo kuo greičiau realizuoti.

„Man pačiai labai patinka mano kurti aksesuarai, o darbe kasdien matau kolegę, kuri negali išsiskirti su nusipirkta skara ir tai be galo džiugina. Čia kaip daininikui išgirsti, kad jo dainą mašinoj kas nors niūniuoja, taip ir man“. - sakė Simona.

Radijo laidų vedėja ir redaktorė, didžėjė, renginių organizatorė ir dar nesuskaičiuojamą galybę veiklų turinti moteris sakė gyvenanti nuolatiniu bėgimu. Tačiau tai jai yra savotiškas varikliukas.

Trisdešimtetį švęsianti moteris neslėpė, kad, kaip visi žmonės, pavargsta ir ji, bet tai neleidžia jai aptingti: „Pavargstu, aišku, kad pavargstu... Kartais norėtųsi, kad kas nors kitas viską už mane padarytų, o gal kai taip nutiktų, aš persigalvočiau.“.

Prieš kelias savaites Simona Bandita gavo pasiulymą iš Vilniaus apylinkės teismo save išbandyti teisėjos rolėje. Tai tik viena iš daugelio jos išbandytų rolių. Moteris pasakojo, kad idėjų semiasi iš aplinkos žmonių, pasaulio įvykių ar net gi savo klausytojų. Paklausta apie tolimesnius Banditos planus, moteris trumpai užsiminė, kad ruošiasi išbandymų ieškoti ir už Lietuvos ribų.

Viena bene geriausiai įsimenamų Simonos įvaizdžio detalių yra jos kirpčiai. Moters teigimu, negalėjimas pakeisti šukuosenos lėmė tai, kad kirpčiai tapo savotišku jos kuriamo personažo autografu: „Iš pradžių dar galvojau, kad reikia kažką daryti su savo plaukais, tačiau ilgainiui kirpčiai tapo savotišku mano parašu, todėl nusprendžiau ją dar paturėti, o kada nors ji bus istorija...“.

Antrasis Simonos Banditos laidos gimtadienis sutampa ir su jos pačios trisdešimtmečiu, todėl šia proga radijo laidos vedėja yra parengusi daug staigmenų, viena jų – Simona gros pianinu. Atskleisti visų vakarėlio detalių ji nepanoro net savo artimiausiems žmonėms: „Tikrai turėsiu siurprizų, tačiau apie juos nekalbu per radiją ir nepasakoju savo draugams, kolegoms. Galiu pasakyti tai, kad vakarėliui parinkau elegantišką vietą ir žmonės ateis pasipuošę tarsi į gražų pobūvį“.

„Ar aš jaučiuosi esanti 30-ies? Šiandien parduotuvėje manęs paprašė pažymėjimo! Tai gal ir neatrodau kaip tipinė 30 metų moteris, tačiau pradėjus galvoti apie išmoktas pamokas ir padarytus darbus, suprantu, kad metų yra tiek, kiek yra“. - juokėsi Simona.

Moteris pripažįsta, kad jau sulaukia spaudimo iš mamos, močiutės bei šeimas jau sukūrusių kolegų.

„Taip jau statistiškai yra Lietuvoje, kad sulaukus trisdešimties, turi kurti šeimą ir lauktis vaikų. Esu tikra, kad kelių metų bėgyje atsiras ir šeima, bet nemanau, kad tai yra stabdis tolimesnei mano veiklai. O gal kažkurį laiką norėsis sustoti ir nieko neveikti “. - svarstė moteris.

S. Albavičiūtė atskleidė, kad gimtadienio proga norėtų visų idėjų realizacijos, kelionių ir užsiminė apie jau sukurtą brangią aplikaciją, kuri sujungs visas jos veiklas.

„Dar norėčiau, kad namie stovėtų pianinas. Man patinka daiktai su emocija.“ - dovanų užgaidomis dalijosi Simona.

„Palinkėčiau sau, kad visi išsikelti tikslai virstų realybe, kad visada būtų energijos ir... Linkiu, kad vis dėl to ateitų laikas, kai aš imčiau ir kažką labai įsimylėčiau!“ - artėjančio gimtadienio proga sau linkėjo Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)