"Kol kas mūsų lagaminai dar nesukrauti. Darysime tai paskutinę akimirką", - DELFI prisipažino M. Jampolskio mylimoji.

Pora kelionę į Vietnamą planavo nuo vasaros. "Marius šią šalį jau seniai norėjo pamatyti. Kelionę planavome nuo vasaros. Turime tik lėktuvo bilietus ir trokštamų pamatyti miestų sąrašą. Neužsisakėme viešbučių iš anksto, viską darysime nuvykę į vietą ir priklausomai nuo situacijos spręsime, kiek laiko praleisti kiekviename mieste", - pasakojo R. Uzialkaitė.

Renatą svečiame krašte labiausiai domina architektūra, Marių - gamta, todėl pora bandys suderinti kelionės tikslus. Sužadėtiniai planuoja daug keliauti, plaukioti upe, po medžiu pasėdėti, pažvejoti.

Kadangi jau keturis mėnesius aktorius su mylimąja nevalgo mėsos, juos labai vilioja ir jūros gėrybėmis turtinga Vietnamo virtuvė.

Paklausus, galbūt pora turi planų tolimame krašte ir slapta susituokti, Renata tik nusišypsojo: "Tikrai neketiname to daryti nuo visų pasislėpę."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)