Ineta DELFI pasakoja, kad nuo pat mažų dienų ji nuolat girdėjo, jog dovanoti laikrodį reiškia blogą ženklą ar net išsiskyrimą, tačiau nei ji, nei jos vyras Ąžuolas tuo netiki.

„Išrinkau savo vyrui dovaną. Tokią, kurios moterys įprastai nedovanoja dėl įsitikinimų, baimių, prietarų. O aš padarysiu priešingai. Padovanosiu jam tai, kad įrodyčiau, jog mūsų meilei negali sutrukdyti niekas!“ - teigė buvusi dainininkė.

Vestuvių sukakties proga pora planuoja save apdovanoti poilsiu ir bent trumpam pasidžiaugti akimirkomis tik dviese.

„Pradedame švęsti anksčiau, nes turint vaikų, visi planai dėliojasi kur kas kitaip. Norime su vyru pabėgti į Birštoną, pasiilsėti viešbutyje ir pasidžiaugti tuo vieni du“, - sakė pašnekovė.

Ineta su vyru augina du vaikus – dukrą Barborą ir sūnų Bernardą, todėl atostogos neretai tampa iššūkiu.

„Labai sunku su mažyliais. Neseniai grįžome iš atostogų Egipte. Iš pradžių planavome pasiimti abu vaikus, tačiau nusprendėm, kad mažylį vis dar reikia palikti, nes kitaip bus košmaras. Visokios bėdos kelionėse nutinka, o dar tas skrydis lėktuvu... Pagalvojome, kad dar kol kas apsidrausime“, - DELFI sako ji.

Ineta Puzaraitė-Žvagulienė su šeima

Minutė tik dviese su vyru Inetos namuose yra itin reta, mat jos mama gyvena Marijampolėje, o Ąžuolo – Ispanijoje. Pašnekovė neslepia, kad kartais dėl mažylių buityje kyla ir konfliktų.

„Būna visko. Tikrai kartais pritrūksta kantrybės. Dažniausiai emocijos kyla dėl vaikų, tačiau pykti ant jų negali, todėl kartais išsilieti tenka ant vyro. Tiesa, mano vyras šiuo klausimu yra labai ramus, tolerantiškas. Jei mato, kad man jau verda kraujas, jis mane nuramina. Visi konfliktai pas mus išsprendžiami lengvai, be jokių riksmų ar užsilikusių pykčių“, - pripažįsta dviejų vaikų mama.

Paklausta, ką jos gyvenime reiškia trys metai santuokoje, Ineta džiaugiasi, mat jų namus iki šiol gaubia meilė.

„Kartu esame penkerius metus – tris iš jų santuokoje. Vedybos mus mažai pakeitė. Jei ir būtų buvęs lūžis, tai nebent praėjus mėnesiui po vestuvių. Sakoma, kad tuomet žmonės labiausiai atsiskleidžia, tačiau mums viskas klostosi labai gerai, esame laimingi ir nenusibodome vienas kitam“, - juokiasi ji.

DELFI primena, kad I. Puzaraitė ir jos mylimasis Ą. Žvagulis aukso žiedus sumainė prieš trejus metus Vilniaus santuokų rūmuose. Vedyboms pora ryžosi po kiek mažiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)