Žinomas vyras atviras – labiausiai karantino laikotarpiu jam ilgu sporto salės. Deja, galimybės čia apsilankyti nėra, tad tenka suktis su namuose turimomis gumomis, svoriais.

„Sportas man įaugęs į kraują. Būna, išvažiuojame kažkur pailsėti ilgiau nei savaitei – ieškau vietinės sporto salės. Dabar irgi stengiuosi palaikyti fizinę formą“, – „Delfi“ sakė V. Tarasovas.

Kol išmankština visas raumenų grupes, Vilius užtrunka maždaug pusantros valandos. Sporto rėžimo laikosi ir žmona, dainininkė, Violeta Tarasovienė. Ji, anot atlikėjo, labiausiai mėgsta aerobiką. Su mylimuoju atskirai gyvenanti jųdviejų vyresnėlė dukra taip pat neabejinga sportui, o mažoji mėgsta šokius. „Užsidaro kambaryje, pasileidžia muziką ir šoka“, – šypsojosi tėtis.

Pirmą karantino savaitę žinomas atlikėjas stengėsi apsieiti be sporto – gydėsi traumą. „Buvau pertempęs raumenį, bet vis tiek eidavau į sporto salę ir viską darydavau per skausmus, kol gavosi uždegimas. Todėl nusprendžiau vieną savaitę pailsėti, bet ilgiau laukti negaliu.

Tai tiesiog yra tapę mano kasdienybe. Nežinau, ką reikėtų daryti, jei patirčiau kažkokią sunkią traumą. Sportas – vienas gyvenimo džiaugsmų. Aš paskui jaučiuosi daug kartų aktyvesnis ir laimingesnis.

Sportas reikalingas ir scenai – kvėpavimui, judėjimui, gebėjimui kažką panešti ir t.t. Galų gale svarbu atrodyti vyriškai ir jaustis gyvybingu, kad galėčiau ir savo moterį, ir vaiką ant rankų panešti“, – paaiškino žinomas vyras.

1,92 m. Vilius scenoje visuomet atrodė itin aukštas. Tačiau jis pats juokiasi, kad taip gali atrodyti dėl to, kad šou versle apskritai nėra daug aukštaūgių. „Sporto salėje vis pasijuokia, kad tokių kaip aš turbūt nėra. Scenoje dauguma yra vidutinio ūgio, na, bent Lietuvoje“, – kalbėjo Vilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)