Susisiekus Oksana sakė, kad gimtadienio rytas buvo sunkus, o ir rūpesčių netrūksta. Tačiau svarbiausių ir mylimiausių jos žmonių sveikinimai šią dieną tikrai praskaidrino.

„Rytas buvo sunkus. Dar sūnelis sirguliavo, bet pabudus į duris pasibeldė geriausia draugė su balionais ir gėlėmis (juokiasi). Tai buvo nuostabi staigmena. Žinoma, sveikinimų jau gavau ir vakar, todėl mano namai pilni gėlių.

Bičiulė Deimantė Andriuškaitė iš Amerikos atsiuntė didžiulę puokštę. Mano namai jau atrodo tarsi po gimtadienio, nors jis tik prasideda“, – džiugiai nusiteikusi pasakojo Oksana.

Žinoma moteris sakė, kad per šiuos savo gyvenimo metus ji daugiausiai dėmesio skyrė karjerai. „Buvau susikoncentravusi į darbus, įmonės atidarymą, verslą ir gyvenau kūrybos nuotaikomis. Per šiuos metus turėjau daug darbų, sėkmingų projektų.

Sakoma, kad negalima girtis, bet šįkart pasigirsiu (juokiasi). Jau turiu pakankamai didelį ratą klienčių ir pripažinimą, todėl man gerai sekėsi praėjusiais metais.

Esu darboholikė ir geriausiai suprantu tokius pat žmones. Su jais greitai randu ir bendrą kalbą. Tačiau tarp darbų nepamirštu dėmesio skirti ir šeimai. Puikiai suprantu, kad laikas greitai bėga, todėl reikia skirti laiko artimiausiems žmonėms. Šį rytą sūnus pirmasis man sudainavo „su gimimo diena“. Tai yra ta priežastis, dėl kurios skubu po darbų namo“, – su šypsena pasakojo ji.

Gimtadienio rytą atlikėja ir makiažo meistrė sulaukė ir savo mylimo vyro Simo Jasaičio, kuris šiuo metu rungtyniauja Ispanijoje, staigmenos. Garsus krepšininkas savo žmoną pasveikino vos tik prasidėjus tikrajai gimimo dienai, o ryte mylimąją nustebino gėlėmis.

Oksana sakė, kad jai neliūdna dėl to, jog gimtadienį sutinka be mylimo vyro. Toks jų gyvenimas buvo visuomet, nes abu turėjo derinti dažnus skrydžius ir užimtus grafikus. „Mes jau daug metų kartu ir realistiškai žiūrime į gyvenimą. Galbūt pirmaisiais bendro gyvenimo metais man būtų liūdna. Tačiau kai jau sukurta šeima, pereita ir per šilta, ir per šalta, žiūriu į viską racionaliai. Mūsų pažinties pradžioje taip ir buvo.

Daug keliavome vienas pas kitą, dirbdavau čia darbus, laikiau egzaminus, baigiau studijas ir taip gyvenu visą gyvenimą. Man tai nėra neįprasta, kai žmogaus nėra vienu ar kitu laikotarpiu. Jis turi kontraktus ir negali bet kur bet kada skristi“, – pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Penktadienio vakarą atidariusi savo grožio namus, svečius ir bičiulius, kurie norėjo ją pasveikinti su gimimo diena, Oksana pakvietė ir į koncertą. Tą patį vakarą atlikėja kartu su kolege Monika Šedžiuviene surengė savo dueto pasirodymą.

O. Pikul grožio salonas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)