Dar neseniai duodama interviu DELFI G. Randakevičiūtė sakė, jog susidomėjusi profesionaliu fitnesu ir iš Kauno persikrausčiusi į Vilnių ji susipažino ir su būsimu savo vyru Piotru, kuris jau skynė pergales sporte.

Būtent besiruošdama pirmosioms savo varžyboms ji sutiko ir mylimąjį. Tuomet Piotras Ševčenko nesiruošė varžyboms ir padėjo Godai.
Šiandien mes jau kartu ir sportuojame taip pat kartu. Dieną pradedame 8:35 val. ir kasdien ruošiame maistą tai dienai. Reikia pasiruošti visiems šešiems dienos valgymams ir išvykti į darbą, kur būnu iki 17 val. Tuomet keliaujame į sporto salę ir po jos atgal į darbus, kurie baigiasi apie 22 val. Kadangi ir taip mažai laiko praleidžiame kartu, sutarėme, kad treniruosimės abu vienu metu", – tuomet pasakojo 26-erių medikė.
Pacientų ir mylimojo ypač palaikoma Goda paaiškina, jog varžybų sezono metu ir po jo keičiasi ir kūno formos. Po varžybų sportininkas gali auginti kūno masę ar planuoti ruoštis varžyboms. Mano šių metų siekis buvo auginti kojų raumenis ir siaurinti taliją, nes mano kategorijoje „Wellness" to reikia. Viršutinė talijos dalis buvo gera, bet pati talija – prastoka.

Ankstesni mano sezonai iki varžybų ir po jų buvo kiek prastesni, nes kimšau kiek galėjau ir tai, ką norėjau (šypsosi). Po varžybų nutrūkdavau nuo grandinės ir pokyčiai buvo akivaizdūs. Tik ne šiemet. Žinoma, kartais leisdavau sau suvalgyti picos, bet kasdien į darbą ėjau su savo maisto dėžutėmis, kuriose buvo daug ryžių ir mėsos. Visi stebėjosi, kaip galiu taip daug suvalgyti ir tai tikrai sunku. Jau ir svajojau apie dietas". Toks jos gyvenimo būdas verčia nerimauti tik mamą, kuri laikas nuo laiko dukters pasiteirauja, kaip ši jaučiasi. „Bet juk ji mama. Tai normalu".

Vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)