Anksčiau kalbėdama apie savo asmeninį gyvenimą Evelina nebuvo linkusi daugžodžiauti, tad šios vestuvės daugeliui tapo malonia staigmena.

Visiems susirinkusiems svečiams Evelina negailėjo nuoširdžios šypsenos ir su jauduliu pasitiko savo tėtį, kuris ją palydėjo iki altoriaus. Kartu atvykę jaunieji trumpam išsiskyrė, prieš įžengiant į bažnyčią.

Nuotaka pasirinko vilkėti baltą suknelę, kuri saulėje sutvisko ir aukso spalvomis. Jaunoji taip pat pasipuošė ilgu veliumu, kurį jos išrinktasis kruopščiai sutvarkė prieš žengiant į Dievo namus.

Netoliese su šeima prie bažnyčios lūkuriavusi nuotakos draugė Mariana tikino, kad ši šventė jai kelia tik pačias šilčiausias emocijas. Bičiulė išdavė, kad jaunieji ir tuoktuvių svečiai nerimavo dėl būsimo oro, tačiau ši diena pranoko lūkesčius.

„Banalu, tačiau jiems linkiu pačios didžiausios laimės. Ji yra labai geras žmogus, todėl norisi, kad gyvenime jai viskas klostytųsi tik gerai“, - neslėpdama jaudulio DELFI kalbėjo ceremonijos viešnia.

Iškart po paskelbimo, kad Evelina ir Giedrius oficialiai tapo vyru ir žmona, pasigirdo susirinkusiųjų plojimai ir ovacijos. Artimiausius žmones savo vestuvių dieną subūrusi dainininkė jiems dėkojo, o akyse buvo galima išvysti ir susijaudinimo ašarų.

„Jautėmės labai ramiai ir užtikrintai. Tai nebuvo spontaniškai priimtas sprendimas. Viskas suplanuota ir mums beliko tik pasimėgauti ir sugauti visas akimirkas. Buvome ramūs ir tikri. Mintimis kartojome priesaiką“, - iškart po įvykusios ceremonijos DELFI kalbėjo pora.

Pasiteiravus, su plačiomis šypsenomis mylimieji parodė žiedus: „Pirmiausiai pamačiau, kad štai - kažkas jau yra. Žinoma, viską suprasti prireiks laiko. Dabar dar džiaugiamės švente“.

Tiesa, prie šios bažnyčios ir įvyko jų pirmasis pasimatymas. Būtent čia kaunietis Giedrius atvyko norėdamas pamatyti savo būsimą žmoną. Susitikę prie bažnyčios jie apkeliavo ir visus Trakus. G. Statulevičius pasakojo, jog jau pirmojo pasimatymo metu nenorėjo išsiskirti.

Kalbėdama apie šeimos pagausėjimą atlikėja prisiminė vyro žodžius, jog jis nori susilaukti šešių mergaičių ir tuomet berniuko, tačiau abu vienbalsiai sutarė, jog atžalų bus tiek, kiek Dievas duos.

„Kol kas dar norime pasidžiaugti vienas kitu ir tuomet jau imsimės šeimos pagausėjimo. Kol kas dar nemažai laiko užima draugai“, - pasakojo jaunieji.

Kol kas povestuvinės kelionės jie dar nesuplanavo, tačiau sakė, kad tai gali nutikti spontaniškai.

Nuotaka pasirinko dvigubą Sašenko-Statulevičienės pavardę.

DELFI primena, kad Evelina geriau tapo žinoma po to kai laimėjo atrankas Lietuvoje ir pelnė galimybę atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuris vyko Duseldorfe (Vokietija). 2011 metais kartu su aktoriumi Jokūbu Bareikiu atlikėja dalyvavo LNK televizijos šou „Žvaigždžių duetai 5“, tačiau siekdama dalyvauti „Eurovizijoje“ iš projekto pasitraukė. Sekančiais metais dar kartą dalyvavo šiame projekte kartu su skandalingu šou pasaulio atstovu Edmundu Štenger – Mundžiu bei pelnė 3-iąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)