Visi Južintai iš džiaugsmo verkė ir girliandomis stulpus bei medžius nukarstė, kai Andrius Rimiškis laimėjo “Kelią į žvaigždes”. Po šio projekto, ne taip, kaip daugeliui jo bendražygių, Andriui pavyko išsilaikyti ant sėkmės bangos. Rimiškio žvaigždė dar labiau sužibo, kai jį ėmė globoti garsieji prodiuseriai Bendžiai. Dabar Andrius – tikras Klaipėdos “jūrų liūtas”, turintis prašmatnų būstą ir automobilį. Tačiau nepaisant užgriuvusios šlovės, vaikinas nepasididžiuoja grįžti į gimtąjį kaimą ir smagiai pasišvaistyti kokiu nors žemės ūkio padargu.



Skandalingomis istorijomis ir populiarumu dainininkei Džordanai Butkutei tikriausiai mažai kas prilygsta. Jos gyvenimo peripetijos, pakilimai ir nuopuoliai - jau seniai niekam ne paslaptis. Ilgą laiką ji pyko ant viso pasaulio, kad negali ramiai gyventi, ir bandė slėpti problemas, kilusias dėl alkoholio. Bet galiausiai suprato: vis tiek visi žino apie jos skaudžias duobes. Nepaisant tamsių praeities šešėlių, Džordana Butkutė mylima ir gerbėjų, ir ilgamečio draugo Sergejaus. Kalbama, kad išgražėjusi ir truputį papilnėjusi Džordana ... jau laukiasi.



Tikriausiai Lietuvoje nėra žmogaus, kuris nežinotų, kas toks yra Edmundas Kučinskas. Tapęs garsenybe, Edmundas užgožė ne tik daugybę Lietuvos muzikantų ir dainininkų, bet ir „savus”. Visai neseniai Lietuva išvydo dar vieną Kučinską. Tik Rimvydą. Edmundo brolis nusiskuto galvą plikai ir ėmė dainuoti. Rimvudui Kučinskui nusibodo būti brolio šešėlyje. Pirmą kartą - atviras Edmundo interviu apie moteris, išvaizdą ir šeimos gyvenimą laidoje TOP 10.



Irma Jurgelevičiūtė dabar su nostalgija prisimena laikus, kai dainavo popmuzikos grupėje “Dinamika”. Šiuo metu savo muzikinę karjerą atgaivinti bandanti moteris įsivėlė net į skandalą. Gandonešiai kalba, kad Maskvoje įrašyta daina su Lietuvos “pabėgėliu” Viktoru Uspaskichu – gerai apgalvotas Irmos žingsnis priminti tautiečiams apie save. O pati Irma ginasi net neįsivaizdavusi, kad naujasis hitas taps tikru skandalu. Žiūrėdami TOP 10 sužinosite ir naujausias, pikantiškas, Irmos gyvenimo smulkmenas.



Romas Dambrauskas niekada nebuvo skandalistas, nieko tokio nepadarė, kad užsitrauktų tautos rūstybę. Atvirkščiai. Du dešimtmečius dainavo lyriškas meilės dainas ir buvo vadinamas romantiškuoju dainininku. Tačiau paskutiniu metu pasirodę straipsniai apie skyrybas su antrąja žmona Asta, triukšmingos turto dalybos, slapti romanai ir neva nesantuokiniai vaikai keičia daug metų sukurtą Romo Dambrausko įvaizdį. Koks jis yra iš tikrųjų?



Rūta Ščiogolevaitė dainuoja nuo vaikystės, tačiau apie šią atlikėją ilgą laiką mažai kas žinojo. Tik tuomet, kai jos gyvenimą supurtė sveikatos problemos ir skyrybos su mylimu vyru, tauta ėmė knaisiotis po asmeninį Rūtos gyvenimą. Tada jau ne vienas atpažindavo šviesiaplaukę moterį ne tik ant scenos, bet ir gatvėje. Tuomet prisiminė ir Rūtą “atradusią” superžvaigždę Laimą Vaikulę. O šiuo metu visa Lietuva su didžiuliu dėmesiu seka “Šokių dešimtuke” užsimezgusį meilės romaną tarp atlikėjos ir šokių partnerio Deivido.



Daugelis tikriausiai jau seniai pamiršo, kad grupė “69 danguje” susibūrė Vokietijos ambasadoriaus rezidencijoje, kuomet Egmontas Bžeskas ten įgyvendino savo tapybos ant kūnų akciją ir ... pamilo visiems dabar žinomą Kariną. Kelerius metus menininkai gyveno kartu, kol buvo nutarta įkurti grupę. Tada viskas ir prasidėjo: skandalas sekė skandalą; griuvo ne vienas šeimos židinys, o žurnalistai nenustojo knaisiotis po dainininkų apatinius. Nepaisant konfliktų ir skyrybų, grupė ne tik neiširo, bet kaskart pateikia klausytojams daugybę (ne tik lovos) naujienų.



Kai Žilvinas Žvagulis žemaitiškai užtraukė dainą “Nu pasakyk, a tu ateisi”, jį netrukus pamilo visa Lietuva. Ne vieną dešimtį metų scenoje dainuojantį vyriškį nuolat persekioja ne tik gerbėjai, bet ir ... policija. Tai Žilvinas įamžinamas greičio matuokliu, tai sulaikomas liaudiškai tariant, “su kvapeliu”... Bet tokie skandaliukai dainininko populiarumo nė kiek nesumažino. Tik pikti liežuviai plaka, kad žavioji Žilvino Žvagulio žmona Irena Starošaitė neretai vyruką už tokias nuodėmes gerokai “paskalbia”.



Kas galėtų pagalvoti, kad skandalingoji grupė „Išjuk šviesą” kitais metais švęs savo dvidešimtmetį?! Berniukų iš Šiaulių rajono maištas tapo tikra manija. Dainas apie alkoholį, nuogas merginas ir kitas paleistuvystes jaunimėlis dainuoja kone kiekviename vakarėlyje. Grupės įkūrėjas ir lyderis Valdas Burnys, kaip ir jo sukurtos dainos, labai atviras. Apie moteris, seksą, nesibaigiančius baliukus ir populiarumo naštą – be cenzūros mūsų laidoje. Beje, muzikantai ir šįkart filmavosi spengiant trylikos laipsnių šalčiui su ... pusnuoge mergina.



Katalikiškoji Lietuva ilgai laukė akimirkos, kada gi populiariosios “Mokinukės” išsipins savo kasytes ir žengs į sceną kaip seksualiosios viliokės. Taip ir įvyko. Merginos, būdamos dvyliktokėmis, jau perka automobilius ir negali atsikratyti gerbėjų. Tai ne tik jauni Marijampolės bernužėliai, bet ir pensininkai ... vienas dėl “Mokinukių” pamišęs senukas lankosi visuose merginų koncertuose ir siunčia joms mažas dovanėles. Sunku pasakyti, kuo visa tai baigtųsi, jei ne griežtoji merginų vadovė Laima Lapkauskaitė.



$qid=48;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už uoliausius kūnų gražintojus balsavo 19891 DELFI skaitytojas. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė Laima Mertinienė (7067), antroje vietoje liko Irena Storošaitė (6187), trečioje - Vitalija Katunskytė (1595).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)