Neli Uvarova. Kai Lietuvoje buvo pradėta rodyti rusiška muilo opera „Bjaurusis ančiukas“, tautiečiai iškart pamilo akiniuotą, senamadiškai apsirengusią merginą su dantų kabėmis. Mat po serialo starto greit pasklido žinia, jog Neli - mažeikiškė. Deja, tėvams išvykus iš Lietuvos, daugiau į mūsų šalį ji taip ir nesugrįžo. Tačiau netrukus planuoja čia apsilankyti. Sako, bėgs nuo nesuskaičiuojamos minios gerbėjų, kurie aktorei neleidžia gatve praeiti.



Ji bene vienintelė lietuvaitė, kuriai teko garbė ne tik nusifilmuoti su tokia Holivudo žvaigžde kaip Bradas Pittas ir net pasibučiuoti su juo! Ši laimingoji – Ingeborga Dapkūnaitė. Beveik prieš penkiolika metų gražuolė lietuvaitė išdūmė iš Lietuvos, palikusi sutuoktinį aktorių Arūną Sakalauską ir ištekėjo už garsaus britų teatro režisieriaus. Santuoka su Simonu Stouksu Ingeborgai atvėrė pasaulinės karjeros galimybes. Šiandien moteris, galima sakyti, pati žymiausia lietuvaitė aktorė pasaulyje.



Darius Mileris-Nojus – legendinės grupės „Airija“ lyderis paskutiniu metus į Lietuvą sugrįžta vis dažniau ir dažniau. O čia atvykęs į rankas paima gitarą ir stoja prieš minias, pasiilgusios prieš šešerius metus iširusios grupės „Airija“ dainų. Simboliška, tačiau ir Dariaus žmona, buvusi grupės būgnininkė Asta šiuo metu taip pat Airijoje. Svetimoje šalyje laimės ieškojusi muzikantų pora, sako ją atradusi. Pinigus pragyvenimui Darius užsidirba vienoje įmonėje, gaminančioje sumuštinius, o Asta prekiaudama batų parduotuvėje. Muzikai, deja, laiko lieka tik vakarais.



Garsi lietuvių režisierė Dalia Ibelhaubtaitė jau daugelį metų savo namais vadina Londoną. Ten ji įsikūrė su legendiniu britų aktoriumi Deksteriu Flečeriu. Garsi, turtinga, gerbiama ir mylima. O buvo laikas, kai pinigėlių net maistui ne visada pakakdavo. Apie viską atvirai, pirmadienį laidoje TOP 10.



Ledo ritulininkas Darius Kasparaitis jau ilgus metus gyvena viename prabangiausių Niujorko rajonų. Puiki karjera, įvertinta milijoniniais kontraktais, šlovė ir populiarumas - tai tik viena - gražioji medalio pusė. Darius liūdnai juokauja, jog neseniai nutrūkusi antroji santuoka, matyt ir yra ta kaina, kurią jam teko sumokėti už anksti pelnytą pripažinimą.



Dar visai neseniai ji buvo tiesiog gražuolė iš Jašiūnų kaimo Šalčininkų rajono. Dabar - viena populiariausių ir brangiausių pasaulio manekenių. Svetlana Griaznova. Jos pasirodymai ant podiumo ir fotosesijos Jungtinėse Amerikos Valstijose vertinamos šimtais tūkstančių dolerių. Apie gyvenimą Niujorke, pinigus, ir po tragiškos sužadėtinio žūties naujai atrastą meilę, žiūrėkite pirmadienį TOP 10 laidoje.



Audrey Gruss - išties įspūdinga moteris. Nesumeluosime sakydami, jog savo žavesiu ir nepriekaištinga elegancija ji užkariavo visos pasaulio galingųjų grietinėlės simpatijas. Pasirodo, Audrey pelnyti žmonių pasitikėjimą ir pagarbą padėjo išties retai sutinkamas sugebėjimas dalintis. Nors lietuvių kilmės milijonierė gali sau leisti išties daug, kad ir keliones nuosavu lėktuvu, ji yra aktyvi įvairių fondų mecenatė, o jos veikla ir parama niekuomet neapleidžia ir gimtosios Lietuvos.



Garsiąsias „Tour de France“ dviračių varžybas laimi tik ypatingi žmonės. Vienas jų, Raimondas Rumšas. Ne paslaptis, jog sportininko sugebėjimais lygiuotis su pasaulio galingiausiais ir žinomiausiais dviratininkais suabejojo daugelis. Spaudoje mirgėjo kaltinimai ir puolimai dėl dopingo vartojimo, tačiau Raimondas ir jo mylima šeima viską ištvėrė. Visiems įrodė, jog nieko nebijo, jog buvo ir yra verti visų pergalių finišo tiesiojoje.



Jonas Mekas yra tikrų tikriausias žmogus orkestras. Jis kuria eiles, ūkininkauja, prižiūri prestižinį Niujorko muziejų ir kuria avangardinį kiną. Jo draugai – garsiausi pasaulio žmonės. Neįtikėtina, kaip lietuvis menininkas, tuščiomis kišenėmis atvykęs Amerikon, susidraugavo su pačiu legendinės grupės „The Beatles“ nariu Džonu Lenonu ir jo žmona Yoko Ono. Skamba įspūdingai, tačiau pats Jonas Mekas nesusireikšmina. Jis iki šiol išdidžiai save pristato parastu kaimo žmogumi su didele širdimi ir meile Gimtinei.



Reda Karosas. Buvo laikai, kai Reda dirbo keturiuose darbuose, kad tik išmaitintų savo dukrytę ir galėtų užtikrinti jai normaliai aprūpintą gyvenimą.... Tie laikai jau seniai praeityje. Antroji santuoka su milijardieriumi verslininku Sauliumi Karosu moterį iš pelenės pavertė tikra princese. Dabar Šveicarijoje gyvenanti Reda mėgaujasi prabanga. Didžiulis namas prestižiniame Ženevos rajone, namuose zujantys tarnai, garaže stovintys prabangūs automobiliai, spintos prigrūstos garsiausių dizainerių rūbų, papuošalai, verti šimtų tūkstančių eurų ir net nuosavas lėktuvas - visa tai, kad tik Reda Karosas būtų laiminga...



$qid=81;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už įdomiausias garsenybių laisvalaikio aistras balsavo 11466 DELFI skaitytojai. Daugiausia Jūsų balsų sulaukė Marijonas Mikutavičius, kuris žaidžia kompiuterinius žaidimus (3060), antroje vietoje liko Viktorijos Perminaitės ir Amberlife`o kelionės (2632), trečioje - užkietėjęs žvejys Viliumas Malinauskas (1105).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galėjo balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją