Dainininkas Egidijus Sipavičius jau vienuoliktą kartą sukvietė savo draugus į jau tradiciniu tapusį „Draugų balių“. Į renginį atvyko net 300 svečių. Egidijus šią neįprastą šventę vadina visų draugų gimtadieniu, kurį švenčia jau daugelį metų. Atvažiuodavo „Draugų baliaus“ švęsti ir anuometinio „Žalgirio“ vyrai: Arvydas Sabonis, Rimas Kurtinaitis, Valdemaras Chomičius. Dabar ši tradicija virto grandiozine fiesta.



Tokių prabangių krikštynų, kaip Kerniaus, Kauno verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių sūnaus, lietuviai seniai nematė. Įspūdinga šventė buvo surengta senovės kunigaikščių ir karžygių dvasia alsuojančioje Kernavėje. Šiai progai pora pagal specialų užsakymą siūdinosi drabužius ir batus, o sūnui įtaisė ne tik jo inicialais siuvinėtą apsiaustą, bet ir kailiu padabintą karūną. Sklando gandai, kad tokią puotą surengę Budriai, iškilmėms nepagailėjo ne vienos dešimties tūkstančių litų.



Juventos ir Pauliaus Mudėnų pirmosios vestuvės buvo surengtos ne pagal jaunųjų, o pagal tėvų pageidavimus. Todėl, prabėgus dešimčiai metų, sutuoktiniai nutarė atsigriebti ir suorganizavo savo “alavines” vestuves. Į Rumšiškes sukviesti svečiai dar ilgai kalbėjo apie puotos iškilmes, aptarinėjo patiektus lietuviškus valgius ir gėrimus bei pramogas, kuriomis pasirūpino liaudiškos muzikos kapelija.



“Yva” žvaigždės Natalijos mergvakaris. Paskutines laisvas ir nepriklausomas savo jaunystės dienas Natalija, tuomet dar Ivanova, nusprendė paminėti taip, kad nei ji, nei jos draugės ilgai neužmirštų. Dvylika intymiausias vieteles vos vos dengiančiais kostiumais pasipuošusių panelių išėjo į Kauno gatves ir virto… laisvo elgesio merginomis. Tą vakarą Natalijos laukė gausybė staigmenų – kelionė į ateitį, pasižiūrėti, koks gyvenimas jos laukia su “latru Zvonkumi” bei pagrobimas.



Dainininkas Rolandas Petrikis, Birutės Petrikytės brolis, savo 50-tąjį gimtadienį atšventė laive. Rolandas ir jo žmona Janina svečiams paruošė begalę siurprizų: čia skambėjo Rolando ir jo sesers Birutės bei dukterėčios Anželikos dainos, svečius šokio meno mokė “Šokių dešimtuko” vedėja, pakrantėse liepsnojo fakelai, o vakaras baigėsi įspūdingais fejerverkais. Bet labiausiai patį dainininką ir svečius nustebino atvykęs jo pasveikinti nepažįstamas barzdotas laivo “kapitonas”. Ir tik įdėmiau pažvelgęs į “kapitono” akis, Rolandas suprato, kad tai – jo žmona.



Slaptos „Bavarijos” orgijos. Daugiadienių balių dalyviai. Vakarėlių, kuriuose per kraštus liejasi alkoholis, organizatoriai. Amžini lėbautojai, kuriems pusnuogės gražuolės ne tik pilsto gėrimus, bet ir pildo visus įkaušusių žvaigždžių norus. Prieš keletą metų išpopuliarėję „bavarai” taip mėgavosi laisve, kad pamiršo bet kokias ribas ir bet kokį padorumą. „Dabar mes surimtėjome, šeimas sukūrėme“, - visi kaip vienas tvirtina „bavarai“. Tačiau visiškai neseniai slapta vieno vakarėlio metu darytos nuotraukos liudija ką kita: „Bavarijos“ baliuose liejasi alaus upės, žvaigždžių neklauso ne tik kojos, bet ir smegenys, o Juozas Liesis ir Deividas Zvonkus... miega vienoje lovoje.



TV3 žvaigždžių vakarėlis. Kur kitur sutiksi tiek daug žvaigždžių vienoje vietoje, jei ne vakarėlyje, surengtame specialiai joms. Tokiuose vakarėliuose žurnalistai nepageidaujami, tačiau laidai “TOP 10” pavyko „prasmukti“. Pakalbintos įžymybės buvo labai atviros. Jos papasakojo ne tik apie slapčiausius savo troškimus, bet ir apie tai, kiek laiko, pastangų bei pinigų reikia susiruošti į prabangų vakarėlį. Išskirtinės Nomedos, gelbėtojų Gedimino ir Justės, seksualiosios Jurgitos Tvarijonaitės ir kitų žvaigždžių paslaptys tiesiog šokiravo.



“Be tabu” vakarėliai. Septynerius metus gyvavusi “Bet tabu” laida savo archyvuose saugo tokių vakarėlių fragmentus, kuriuos drąsiai galime vadinti istoriniais. Laidos kūrėjai buvo vieni iš dažniausių svečių įvairiuose kompanijų, mokyklų, vaikų darželių, ligoninių baliukuose. Tiesa, nekviesti svečiai. Niekas nenorėjo, kad filmavimo kameros fiksuotų, kaip šalia miegančių darželinukų ar traumuotų ligonių stiklelį kilnoja auklėtoja ar medikas. Todėl ne kartą dužo kameros, ne kartą teko bėgti, norint išvengti smūgių į akį. Tačiau linksmi ir labai nuodėmingi „pasišventimai“ vis tiek buvo įamžinti.



Apie “Olialia” mergaičių vakarėlius sklinda legendos. Kalbama, kad merginos, tapusios žvaigždėmis, labia pasikeitė, o jų karjera virto didžiulėmis gyvenimo permainomis. Kada ne bet koks rūbas ir ne bet koks vyras tinka. Viename tokiame vakarėlyje sutikome apie “Olialia” merginas sparną rėžiantį “Delfinų” vokalistą Stano. Vaikinas iš meilės apsalusiomis akimis rijo gražuolę Lilianą. Tačiau pastebėjęs televizijos kameras, baisiai pasimetė. Visgi pavyko užfiksuoti ne vieną nenuginčijamą slaptos draugystės faktą.



Moterų klubas „6666“, dar vadinamas „Šeškėmis“ gyvavo net tris metus. Ši idėja pirmai kilo Dainai Bilevičiūtei, prie kurios entuziastingai tada prisijungė Donalda Meiželytė, Nijolė Oželytė ir Asta Baukutė. Jos buvo pasišovusios išlaisvinti ir paversti laiminga bet kurią moterį, kad ir vienam vakarui. Tačiau neužilgo Asta Baukutė paliko „šeškes“ vienas „uliavoti“, nes moterų skoniai ir požiūris į vyrus „susikirto“. Tačiau aistros verda iki šiol.



$qid=29;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Pastarąjį kartą už prabangiausius „žaisliukus“ balsavo 13 854 DELFI skaitytojai. Daugiausiai simpatijų sulaukė Anrido Vinklerio „Rolls-Royce Phantom“ (3575 balsai), antroje vietoje liko brangias dovanas nuo savo vyro gaunanti Inga Valinskienė (3048), trečioje - Petro Gražulio „Pobieda“ (2079 balsai).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją