Į renginį atvykusi telenovelių žvaigždės Mario Cimarro sužadėtinė modelis Deimantė Andriuškaitė prisipažino, kad maistą renkasi itin atidžiai, tačiau negali atsispirti ir greitojo maisto pagundoms.

„Maisto kokybė man yra labai svarbi, ypatingai žiūriu maisto produktų kokybę – šviežumą, ekologiškumą, stengiuosi riboti maistą su gliutenu. Tiesiog dievinu žuvį ir jūros gėrybes. Kasdien būtinai suvalgau įvairių salotų su puse avokado. Visada stengiuosi valgyti daug žalumynų – ir sveika ir gardu. Taip pat, tiesiog dievinu azijos virtuvių patiekalus, ypatingai – tailandiečių. Bet, turiu prisipažinti, kad būna dienų, kai padarau nuodėmių ir tiesiog negaliu pasakyti „ne“ picai ar makaronams, bet juk tai – žmogiška, tiesa?“,- apie mitybos įpročius pasakojo nepriekaištingomis kūno linijomis galintis pasigirti modelis.

Į vakarienę susirinkę svečiai mėgavosi „Opandanekanda“ virtuvės šefo Rolando Matulaičio iš ekologiškų lietuviškų produktų sukurtais fusion virtuvės patiekalais, bei klausė alaus someljė Jono Lingio pasakojimų apie alaus kultūrą.

Pasimėgauti geru maistu atvyko ir plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris su žmona vedybų planuotoja Kristina bei dukra Kriste, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, floristas Antanas Mažonas bei kiti.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)