„Ši vasara buvo tobula. Kartais net juokauju, kad per tris mėnesius atostogavau šešis kartus. Norėjau daugiau laiko praleisti su vaikais, artimiausiais žmonėmis. Žinoma, nepamirštant ir aktyvių pramogų, knygos ir tiesiog buvimo su savimi“, - LNK pranešime spaudai sako A. Stašaitytė – Masalskienė.

Žinoma moteris teigia, kad į darbus grįžo pakilios nuotaikos bei kupina jėgų. A. Stašaitytė – Masalskienė sako, kad nekantraujanti, kuomet vėl galės susitikti su savo kolegomis: „Nors atostogos yra labai geras laikas, tačiau į darbus grįžti taip pat norisi. Didelis džiaugsmas sutikti savo kūrybinę grupę, susikaupti, į kasdienybę grąžinti discipliną, adrenaliną ir kuo greičiau pradėti filmuotis“.

A.Stašaitytė – Masalskienė teigia, kad laisvalaikiu nevengia aktyvių pramogų: „Su vaikais mėgstame aktyvias atostogas. Šiais metais jos buvo ypač aktyvios – skrydžiai oro balionu, vandens sporto malonumai bei, kas mane labai sužavėjo – keliolika kartų mėgavausi vandens parašiutais“.

„Taip pat su drauge buvome sveikatingumo ir dietos stovykloje, kur gali pabūti su savimi, savo mintimis. Tikrai nepakartojama patirtis“, - sakė A. Stašaitytė – Masalskienė.

TV laidų vedėja teigia, kad ji jau ne vienerius metus nebuvo atostogavusi Vilniuje, bet šią vasarą tam ryžosi bei sako, kad ją maloniai nustebino Vilniaus grožis ir kultūrinis gyvenimas: „Galiu pripažinti, kad paskutinius kelerius metus vasaros laikotarpiu retai kada buvau Vilniuje, bet šią vasarą viskas buvo kitaip. Tikrai esu sužavėta, kiek daug Vilniuje vyksta įvairių renginių, koncertų, kokie žingeidūs ir laimingi žmonės pramogauja senamiestyje“.

Laidos „Yra, kaip yra“ vedėja atostogų dalį praleido ir gimtojoje Žemaitijoje: „Niekuomet nepraleidžiu progos bent kelias dienas vasarą pabūti pas tėvus Klaipėdoje ir savaitėlę - pas draugus vienkiemyje, kur ganau aveles ir mėgaujuosi tyla“.

„Ir žinoma, kokios atostogos be poilsio su knyga pajūryje. Tad aš tokias tikrai turėjau“, - sakė A. Stašaitytė – Masalskienė.

Naujasis laidos „Yra, kaip yra“ sezonas startuoja jau rytoj, antradienį, rugsėjo 5 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)