Beveik 50 tūkst. sekėjų „TikTok” tinkle sudominęs M. Stonkus pirmaisiais vaizdo įrašais ėmė dalintis dar balandžio pradžioje. Tiesa, ir čia kurdamas turinį komikas nešykštėjo humoro: rodė, kas nutinka po kelių dienų Žemaitijoje, kaip puikiai skamba jo balsas su „autotune” efektu ir tai, kaip jis puikiai moka sustingti ar padaryti „lentos” pratimą.

Pats populiariausias vaizdo įrašas M. Stonkaus profilyje – taip pat su komedijos prieskoniais. Aktorius pasitelkė žaliąjį ekraną, kad specialiųjų efektų pagalba virtualiai atsidurtų kebabinėje. Prie kasos stovintis ir užsakymus iš klientų priiminėjantis komikas ne vienam sekėjui išspaudė juoko ašarą. Šis įrašas peržiūrėtas net 474,5 tūkst. kartų.

Šiame socialiniame tinkle galima išvysti ir Manto širdies draugę, aktorę Gelminę Glemžaitę, kuri mylimojo objektyve atsirasdavo ir savo noru, ir slapta.

Pora kartu neatsispyrė įvykdyti vieną populiariausių „TikTok” iššūkių, pavadinimu „flip the switch”, kuomet šokant priešais veidrodį ir trumpam išjungus bei vėl įjungus šviesą tie patys žmonės netikėtai apsikeičia drabužiais.

Kartą Mantas savo širdies draugę filmavo virtuvėje jai nežinant. Tuo metu G. Glemžaitė ruošė pusryčius ir dainavo pagal Johno Legendo dainą „All of me”. Komikas nepraleido progos įamžinti ir mylimosios niūniavimo gabumų, ir savo aktorinio meistriškumo.

Bene mieliausias poros bendras įrašas nufilmuotas anksti ryte. Aktoriai užsilipo ant stogo ir stebėjo kylančią saulę. Net ir be jokio humoro šis širdžiai malonus įrašas sulaukė daugiau nei 100 tūkst. peržiūrų.

Verta pastebėti, kad aktorius „TikTok” tinkle ne tik atkartojo visame pasaulyje populiarius iššūkius, bet ir kuria savo, unikalų turinį.

Tiesa, sušvelnėjus karantinui ir atsiradus galimybei laisviau keliauti, M. Stonkus kartu su širdies drauge vis dažniau atsigręžia į gamtą – pora neseniai su bičiuliais išsiruošė į Nidą, todėl socialiniams tinklams laiko lieka mažiau – paskutinis komiko įrašas „TikTok” tinkle patalpintas gegužės 20 d.

„TikTok” atrado ir kiti žinomi žmonės, tarp kurių – krepšininkai Darjušas bei Kšištofas Lavrinovičiai, kurie šiame socialiniame tinkle taip pat nestokoja humoro ir yra atpažįstami „LavTwins“ slapyvardžiu.

Delfi primena, kad daugiausia jaunimo pamėgtas socialinis tinklas „TikTok“ yra skirtas mėgėjiškiems vaizdo klipukams. Dažniausiai žmonės čia naudoja dainos motyvą, kaip foną trumpiems vaizdo įrašams kurti. Nenuostabu, kad tam tikros dainos „TikTok“ socialiniame tinkle yra itin populiarios, o kai kurios pasauliniais hitais tapo pirmiausia būtent šioje platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)