„Reikia džiaugtis gyvenimu. Juk nelauksime, kol galutinai pasibaigs pandemija ir nesėdėsime visą laiką užsidarę. Reikia gyventi toliau ir eiti į priekį. Pernai sėdėjome uždaryti namuose, todėl savo jubiliejaus neatšvenčiau, tad šiemet nusprendžiau atšvęsti dvigubai. Darėme 50 plius 1 šventę“, – linksmai juokėsi pašnekovė.

Tiesa, minimas renginys nebuvo tik A. Gerikienės gimtadienio minėjimas, o ir ilgai lauktas koncertas gerbėjams. Artimieji, sužinoję, kad dainininkė atvyksta į Vilnių, suprato, jog tai puiki proga ne tik pasiklausyti jos dainų, o ir ją pasveikinti už praėjusius bei šiuos metus.

„Penktadienį turėjau koncertą Klaipėdoje, o šeštadienį jau atvykau koncertuoti į Vilnių. Taip sutapo, kad į tą renginį organizatoriai koncertuoti pakvietė būtent per mano gimtadienį. Netrukus kolegos sako, na, ir gerai, tuo pačiu kartu atšvęsime“, – šyptelėjo ji.

Aušrinės Gerikienės jubiliejus

Nors į restoraną sostinėje susirinko daug Aušrinei artimų draugų ir kolegų, dalies mylimų bičiulių ar giminaičių dainininkės šventėje nebuvo, kadangi, nors karantino ir nėra, dėl koronaviruso grėsmės žmonės susilaiko nuo didesnių susibūrimų.

„Daug artimųjų nebuvo, nes ne visi galėjo atvykti. Visgi pandemija daro savo. Nebuvo ir labai artimų žmonių, pavyzdžiui, mano tėvelių, vaikų ir daugelio kitų. Na, bet džiaugiuosi tais, kurie tądien buvo kartu su manimi“, – Delfi pasakojo atlikėja.

Šventės nepraleido ir žinomi žmonės, tarp kurių – projekte „Kelias į žvaigždes 2“ išgarsėjęs atlikėjas Vilius Krivickas, plaukų stilistas Karolis Murauskas, taip pat grožio pasaulyje besisukantys Justina ir Vytenis Partikai, grupės „Panteros“ narė Monika Ostrenkova bei kt.

Savaitgalį scenoje savo pasirodymais stebino ne tik sukaktuvininkė, o ir scenos draugai. Dalis vakaro programos Aušrinei buvo žinoma, pavyzdžiui, Verkos Serduchkos personažas, Radži, tačiau buvo ir staigmenų, apie kurias ji nė nenutuokė.

„Serduchkos personažas, Igoris Jarmolenka buvo įtraukti į mano programą kaip svečiai. Visi žinojo, kad jie pasirodys. Bet buvo ir staigmenų, pavyzdžiui, Birutė Petrikytė scenoje atsirado visai netikėtai. Buvo labai smagus jubiliejaus siurprizas“, – prisimena pašnekovė.

Savo 50-ojo ir 51-ojo gimtadienio proga dainininkė sulaukė daug sveikinimų, tačiau atlikėja atvira – tą minutę ji sunkiai galėjo atsipalaiduoti ir įsiklausyti į kiekvieną palinkėjimą, mat turėjo dirbti.

„Tiesą sakant, aš tiek buvau užsiėmusi pačiu renginiu, kad praktiškai neatsimenu linkėjimų ar sveikinimų. Tik po visko susitikau su visais pabendrauti. Man buvo nemaža įtampa, kadangi koncentravausi į koncertą, į visa tai žiūrėjau labiau iš profesinės pusės, kad tik viskas pavyktų. Buvo tikrai daug žmonių, išpirkti visi bilietai, todėl jaučiau nemažą stresą ir nerimą. Vilniuje nesu dažna viešnia, todėl kai jau darau renginį, norisi, kad viskas praeitų sklandžiai. Nors ne visada viskas pavyksta, kaip norisi, laimei, šįkart tikrai buvo idealu.

Aušrinės Gerikienės jubiliejus

Publika buvo nuostabi, mane sutiko fantastiškai. Manęs laukė gėlių jūra. Pusę jų, prieš važiuojant atgal namo į Kauną, turėjau palikti, nes nebuvo įmanoma sutalpinti. Ir dabar sunkiai randu joms vietą – ir vonia, ir balkonas, ir kiti kambariai pilni gėlių. Dalį puokščių nešiau ir uošvienei, ir savo mamai. Žodžiu, gėlių tikrai netrūko. Kai po renginio nešiau jas į automobilį, tai visi žmonės žiūrėjo, nesuprato, iš kur jų tiek ir kas čia vyko. Kokius septynis reisus teko padaryti, kad visas gėles suneštume. Tikrai buvau labai nustebinta“, – džiaugsmo neslėpė A. Gerikienė.

Dainininkei malonu, kad renginys į atmintį įstrigo ne tik jai, o ir klausytojams.

„Atsiliepimai tikrai geri, visi patenkinti. Net ir šiandien ir rašo, ir skambina, kad koncertas buvo puikus“, – linksma gaida pokalbį užbaigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)