Štai viename naujausių įrašų 62-ejų dama nė kiek nepabūgo minusinės temperatūros ir, vilkėdama tik maudymosi kostiumėlį, išėjo į gausiai apsnigtą sodą. „Grūdinamės, grūdinamės, grūdinamės!“ – linksmą šokį gryname ore sušokusi pridūrė drabužių kūrėja.

Trumpas, bet šypseną keliantis vaizdelis greitai sulaukė teigiamų internautų reakcijų. Bene kiekvienas komentatorius pastebėjo ne tik gamtos, bet ir pačios A. Bunikienės grožį. Į septintąją dešimtį įkopusi moteris atrodo išties pritrenkiančiai.

„O jau figūra!“, „Gražu žiūrėti į tokias moteris“, „Be žodžių... Jūs šaunuolė“, „Na, ir figūra, Audrone!“, „Fatališka moteris“, „Nenustojate stebinti“, – tokie ir panašūs komentarai papuošė dizainerės feisbuko įrašą.

Netrukus šį grūdinimosi vaizdo įrašą sekė kitas. Po kelių dienų Audronė dalijosi, kaip ji linksmai prabėga savo sodu, vilkėdama jau kitą, ryškų maudymosi kostiumėlį. Ir šis moters įrašas sulaukė pozityvių reakcijų.

Tai, kad Audronė išties mėgaujasi kiekviena diena įrodo bene kiekvienas jos įrašas internete. Moteris net ir karantino metu randa kuo pasidžiaugti: dalijasi gamtos vaizdas, kulinariniais šedevrais ar savo rankomis sukurtomis meninėmis kompozicijomis.

„Nekurti negaliu“, – prisipažįsta ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (348)