Nors grupės lyderis J.Morrisonas Paryžiuje mirė ir ten yra palaidotas, "The Doors" dar nė karto nėra groję šiame mieste. Grupė Europoje buvo surengusi tik vienerias gastroles. J.Morrisonas mirė 1971 -aisiais, būdamas 27 metų amžiaus.

Gruodžio 8 dieną 64 metų klavišininkas Ray Manzarekas (Rėjus Manzarekas) ir 57 metų gitaristas Robbie Kriegeris (Robis Krigeris) aplankys J.Morrisono kapą Paryžiaus Lachaise'o (Lašezo) kapinėse, o gruodžio 9-ąją surengs ypatingą šou Prancūzijos sostinės rytinėje dalyje esančiuose koncertų rūmuose "Le Zenith" - tai bus pirmasis jų pasirodymas Paryžiuje, ir jie sugros visą paskutinį "The Doors" albumą "LA Woman".

Tačiau ne visi džiaugiasi būsimuoju koncertu - buvęs grupės būgnininkas Johnas Densmore'as (Džonas Densmoras), kuris buvusiems grupės draugams iškėlė bylą dėl jų mėginimų atgaivinti "The Doors", griežtai juos kritikavo. "Jaučiuosi panašiai, kaip jautėsi prancūzai, kai mes bombardavome Iraką. "Pseudo-Doors" groja Paryžiuje ir dėl reklamos šlaistosi aplink Jimo kapą", - piktinosi jis.

Iki bylos pabaigos dviejų buvusių legendinės grupės muzikantų duetas vadinsis "21st Century Doors".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją